woensdag 18 september 2019

Verzorgingshuis dongen

Verzorgingshuis dongen

Op onze locaties kunt u wonen met onder andere dementie of lichamelijke aandoeningen, maar ook kortdurend verblijven of revalideren is mogelijk. Een verzorgingshuis in Dongen vindt u snel en gemakkelijk met Telefoonboek. Hiernaast kunt u een keuze maken uit een verzorgingshuis in Dongen. Deze zijn er voornamelijk voor ouderen van dagen die wel zelfstandig leven, maar waar zorg altijd beschikbaar is.


Er is waardering met een gemiddeld cijfer van geplaatst. U krijgt geen woonvoorziening als u verhuist naar een verpleeg- of verzorgingshuis , als u voor het eerst zelfstandig gaat wonen of voor een vakantiewoning. De appartementen zijn ruim, licht, modern en bieden veel wooncomfort voor mensen met fysieke klachten en mensen met dementie. Dongepark heeft een divers aanbod van appartementen. Maria-oord biedt thuiszorg en verpleeghuiszorg aan cliënten in Dongen en Oosterhout.


Stichting Maria-oord is een kleinschalige aanbieder van zorg, verpleging en welzijn. Ons motto is: “Kleinschalig Anders”. Wij streven ernaar een omgeving te creëren waarbinnen het goed leven, wonen en werken is. Op deze pagina vindt u waarderingen door bezoekers van onze site.


Verzorgingshuis dongen

Daarnaast vindt u ook gedetailleerde. Vacatures Gastvrouw verzorgingshuis in Dongen. Beste werkgevers in Dongen. Fulltime baan, parttime baan. Wij streven naar de juiste balans tussen goed doen, volgens de eisen van de tijd hoge kwaliteit van wonen, zorg en welzijn bieden, en goed zijn.


Volckaert op de Hoge Ham in Dongen. Onder meer: verpleeghuis bedrijven. Vind hier verzorgingshuis Dongen. Bekijk de lijst met gevonden verzorgingshuis bedrijven.


U kan tevens verzorgingshuis offertes aanvragen in dongen en. Zorginstellingen in Dongen. Naast een verzorgingshuis vind je ook ouderenzorg. Verzorgingshuis Dongen op Telefoonboek.


Verpleeghuis de volckaert Dongen - Telefoonboek. Villa Gardiaan is een voormalig klooster in het historische centrum van Dongen. Die hebben we gecombineerd met een eigentijdse inrichting. Er zijn veel originele elementen bewaard gebleven.


Verzorgingshuis dongen

Het ruime gebouw straalt warmte uit. En de sfeervolle binnenplaats is een prachtige plek voor gezamenlijke activiteiten en ontspanning. Dongen is een plaats in de provincie Noord-Brabant, en tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente.


De gemeente Dongen telt ruim 25. De plaats is gelegen in het gebied tussen Breda en Tilburg. Dongen , die ook te vinden zijn in rubriek verpleeghuis de volckaert! Contact Centraal aanspreekpunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts