dinsdag 10 september 2019

Marmer blad rond

Boek uw Hotel in Rønde online. Reserveer online, laagste prijzen. Kies uit honderden week- en maandbladen. Voor jezelf of voor een ander. Bistrotafel met gietijzer onderstel en rond marmer blad.

Deze tafel is voorzien van een gietijzeren 3-poot. Bestel goedkoop een marmer tafelblad. Een marmeren tafelblad is een schitterend natuur product. Doordat het een natuur product is, is elk blad uniek met zijn sierlijke details.


Door zijn karakteristieke, klassieke uitstraling brengt het luxe, sfeer en beetje nostalgie in uw interieur. Deze marmeren tafelbladen zijn ook voor buiten gebruik. Carrara marmeren blad en hoogglans witte, Aluminium voet.

Vaak wordt het een marmeren tafelblad gebruikt in een klassiek interieur. Alle tafelbladen van marmer hebben iedere eigen unieke eigenschappen. De kleur van het marmeren blad en de tekeningen in het materiaal bepalen samen met de bewerkingsvorm (gepolijst of gezoet) de stijl van het tafelblad.


Rond gietijzeren tafel met wit marmer tafelblad. Deze schitterende marmeren tafel met zijn ronde tafelblad kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Zeer geschikt voor uw horecagelegenheid. De salontafel Urbana is een tafel met een ronde vorm. De tafel heeft een blad van marmer en een rond onderstel van gepoedercoat metaal in een zwarte kleur.


Hierdoor past de tafel goed in een industriële woonstijl maar is ook goed met andere woonstijlen goed te matchen. De Urbana salontafel wordt als bouwpakket geleverd. Een nieuw blad voor de tuintafel of voor de eettafel binnen? Hier kies je hét blad wat aan al jouw wensen voldoet.


Stenen tafelbladen van graniet, hardsteen of marmer. Of liever een houten tafelblad van eiken, guariuba of écht teak. Bij ons kies je het materiaal dat bij je past, de juiste afmeting en vorm.

Marmer is altijd enigszins poreus is rondom adertjes. Wilt u een volledig hygiënisch blad dan raden wij u aan om bijvoorbeeld keramiek of Dekton blad te kiezen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Uiteraard is de terrastafel ook zeer goed bruikbaar als bijzettafel. De marmeren bladen hebben de kenmerkende verjongde rand die de tafels van Eero Saarinen zo herkenbaar maken zodat u het toch al dunne blad optisch gezien een nog dunner blad krijgt.


De afwerking van het blad is geslepen, gepolijst en gewaxd en krijgt daar door een mooie glans maar ook een matte topping is te kiezen. Terrastafel rond met grijs marmeren blad. Het grijs marmeren tafelblad maakt deze terrastafel anders dan de meeste andere terrastafels met marmeren blad. Het opvallende tafelblad rust op een zeer decoratieve tafelpoot.


Strakke zwart metalen poten geven een salontafel van marmer die rond is een industrieel randje. Met een onderstel van staaldraad krijgt een salontafel met marmeren blad een hippe retrolook. Een salontafel met marmer look, dat kan ook! Een smaakvolle marmer salontafel maakt je zithoek tot een sfeervol en bijzonder geheel. Info over tafelblad marmer.


Resultaten van zoekmachines! Wij zijn binnenkort weer terug! Naast het feit dat marmer gebruikt wordt voor vloeren en muren, zijn er ook veel tafels met een marmeren tafelblad.


Als jij wilt proberen of marmer iets is voor jou, is een marmeren salontafel een mooi begin. Hierdoor is een marmeren salontafel goed aan te passen aan de look van jouw huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts