donderdag 19 september 2019

Meerdal zwembad

Intex zwembaden leverbaar. Scherpe prijzen en 24u levering! Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Creëer buiten ook een thuisgevoel! Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Dit is het ultieme glijden: 1meter lang, van de nok tot in het eindba bocht na bocht.


De vele waterattracties is voor hele gezin volop plezier en vermaak. Ook kan je heerlijk relaxen terwijl de kids zich vermaken in het bad. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk geurend kruidenbad. Mis ook niet de masserende stralen van de Hydro-jet.


Naast het zwembad , biedt de Aqua Mundo ook diverse andere activiteiten en arrangementen. De cottages zijn op sommige punten wel wat verouderd en zijn toe aan een update. De Market Dome is erg gezellig en sfeervol. Er zijn voldoende winkeltjes.


De horeca is prima en het personeel is zeer vriendelijk. Kinderen vermaken zich in het subtropisch zwembad de Aqua Mundo en bij de Cool Factor Mission. Dit is een prima locatie om te genieten van de in- en ontspanningsmogelijkheden. Er is een familieglijbaan, maar ook erg tof is de lekker lange grote glijbaan.


Meerdal zwembad

Deze is meer dan 1meter lang! Lekker klauteren in de bomen, een balletje slaan met de famillie of rondrijden op het Kids Verkeerspark? Subtropisch zwembad het Meerdal is te vinden bij het Aqua Mundo van CenterParcs park in America, een plaats in het noorden van Limburg. Het Meerdal biedt nu nog meer nieuwe activiteiten aan. Over de ligging vind je hieronder meer.


Ook vind je er andere praktische informatie. Als je verder leest, zul je ook meer te weten komen over alle waterattracties en activiteiten bij Aqua Mundo subtropisch. Ruim Assortiment, Topkwaliteit!


Meerdal zwembad

Klauteren in de bomen, een balletje slaan of spelenderwijs de verkeersregels leren? In het Meerdal valt er genoeg nieuws te beleven! En vergeet zeker niet de masserende stralen van de Hydro-jet. Overtuig uzelf en lees èchte reviews.


Eenmaal op het park worden we verwelkomd door Rep, één van Orry zijn vrienden (daarover later meer). We nemen de sleutels, een plattegrond van het park én de Aqua Mundo zwembad -kaartjes in ontvangst en klaar is kees! Wij vinden aqua mundo het meerdal een prachtig zwembad.


Een zwembad met verschillende dieptes. Ideaal voor allerlei leeftijden. Voor jong en oud veel te beleven. Af en toe maken ze er een golfslagbad van.


Verder veel andere, vaak rustigere en warmere, baden. Zeg dan JA tegen ons leuke zwembad en wordt Badmeester! Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met afdeling HR van het Meerdal en Limburgse Peel.


Meerdere glijbanen, leuke badjes voor de kinderen en wat lekkere ontspanning mogelijkheden zoals een kruidenbad en sauna. Onze kinderen kunnen wel non-stop van de wildwaterbaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts