dinsdag 17 september 2019

Trap modern

Kamers vrij in Moderne Hotel. Ze zijn vaak goedkoper dan trappen in massief hout, zijn makkelijker te reinigen en wegen ook een stuk minder. Op deze pagina vind je alvast enkele realisaties van moderne trappen terug.


Maar… de ene ruimte is de andere niet.

Zo onderscheiden onze trappen zich door middel van verrassende combinaties, vakmanschap en kwaliteit. De moderne hedendaagse trap is allebehalve saai en onopvallend! De trap als lichtzuil in huis.


Vaak is de trap onderdeel van de entree van je huis en dus biedt deze de mogelijkheid om extra licht naar binnen te brengen in je woning. Mogelijkheden met trap modern renoveren. Wat zijn je mogelijkheden als je jouw trap modern wilt renoveren?


Naast de keuze uit soorten trapbekleding kan je ook verschillende opties toevoegen aan de trap.

Bij een moderne trap wordt veel gebruik gemaakt van glas, rvs, hout, aluminium of staal als extra toevoeging. Behalve dat een trap functioneel is, draagt deze dus ook bij aan de omgeving waarin deze is geplaatst. Moderne trappen van EeStairs zijn daar prachtige voorbeelden van. Een moderne EeStairs trap is een combinatie van design en veiligheid. Elke moderne trap ziet er anders uit – en gelukkig maar.


Alles hangt af van de stijl van het interieur waarin jouw trap thuishoort. Kernwoorden bij moderne trappen zijn ‘licht’, ‘ruimte’ en ‘lijnenspel’. Jouw moderne trap is niet zomaar onderdeel van je huis, maar een interieurstuk op zich. Daartussenin zijn de opties eindeloos.


Door de trap te voorzien van zwevende treden geeft u uw woning een ruimtelijke en transparante uitstraling. Voor een moderne trap op maat. Van de Coolwijk is hèt adres wanneer u op zoek bent naar een moderne trap. Opzoek naar moderne trappen ? Heeft uw woning meer dan alleen maar een gelijkvloers?


Dan is de plaatsing van een moderne trap uit onoverkomelijk. Daarom is een gemakkelijke trap – met de nodige portie esthetiek – meer dan een must.

Er zijn vele mooie materialen te gebruiken bij moderne trappen : glas, staal, RVS en hout. Want juist bij het ontwerpen van een moderne trap spelen de wensen van de eigenaar of de afstemming op de gebruikers een heel belangrijke rol. Mis de Aanbieding van de Dag niet.


Boek uw hotel nu, tot korting! Designed by Soetendaal Trappen. Bij een strakke esthetische woning hoort een moderne trap. Wij bieden je hier inspiratie om je huis af te maken met een moderne trap.


Er is een stalen hekwerk aan de zijkant gemonteerd wat de trap op zijn plek houdt. Het vervaardigen van Moderne Trappen is eigenlijk altijd maatwerk. Wij plaatsen uw moderne houten trap vanuit Amsterdam door het hele land. We kijken voor jou naar de kosten van een dergelijke moderne trap en kwamen tot de volgende bevindingen.


Wij gebruiken voor deze trappen hoogkwalitatieve materialen zoals afzelfia, noten, eiken of beuken. Ook een buitentrap kan een opvallende, moderne stijl aangemeten krijgen. Hieronder vindt u een selectie van een aantal moderne houten trappen die wij hebben gebouwd. Zo ontwierp het Duitse Mo Architekten deze inspirerende betonnen trap met stijlvol groen detail.


Daarnaast kunnen wij u door het gebruik van ons ontwerpprogramma al een idee van uw droomtrap geven voordat deze geplaatst wordt. De kosten van een nieuwe trap liggen gemiddeld tussen de € 1. Bij De Vries Trappen denken we graag met u mee over de trap van uw dromen. Bekijk op Homedeal alle kosten en handige tips voor je nieuwe trap. Een goed ontwerp moet ook het gevoel geven dat je welkom bent en veilig de trap kunt bewandelen.


Hoeveel kost een moderne trap. Beuken trap met RVS spijlen. Yellow poplar trap geverfd. Verder zit de trap rechtstreeks in de muur gemonteerd. Achterkant trap met keepbomen.


Eiken trap tussen muren. Trap bekleden met natuursteen of glas. Vooral in moderne interieurs wordt natuursteen of glas als trapbekleding toegepast.


Het gaat dan meestal om open design trappen of zwevende trappen die geheel in stijl met het interieur worden ontworpen. Comfort is bij deze trappen wat minder van belang. Geen ingewikkelde toestanden meer om je trap van boven tot onder te stofzuigen.


Van landelijk, modern tot uitgepuurd design. Kies voor een leren trapbekleding en je zult nog jarenlang met je trap kunnen pronken! Droom je van een unieke trap die er chique uitziet en tegelijk ook lekker stoer is? Leer wordt namelijk alleen maar mooier naarmate je het gebruikt, zo ook.


Vormen als meest mooie en meest lelijke komen ook wel voor, maar het is bij deze woorden niet nodig de overtreffende trap te omschrijven met meest. Mooist(e) en lelijkst(e) hebben duidelijk de voorkeur. Meer hierover staat in het advies over meest origineel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts