maandag 30 september 2019

Metalen bindringen

Vraag bij ons een offerte aan! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Bindringen koop je eenvoudig online bij bol. Wire-o worden ook wel bindringen , bindruggen of draadkammen genoemd. Ze worden onder andere gebruikt voor het inbinden van verschillende soorten documenten.


Vaak in combinatie met kalenderhaken of dekbladen. De voordelen van onze bindringen zijn dat ze een extra luxe uitstraling geven aan uw papierwerk. De plastic bindringen en metalen draadbindruggen zijn er in diverse kleuren.


Documenten kun je inbinden met een inbindapparaat of inbindmachines en inbindringen. Er zijn plastic bindringen en wire draadbindringen. De producten zijn er in verschillende prijsklassen en kunnen tot wel 4vellen inbinden! Hier vind je gemakkelijk de bindringen die jij zoekt. Snel en voordelig geleverd.


Metalen bindringen

Metalen draadruggen voor het maken van boekjes e. Met spiraallussen voor uitzonderlijk fraaie presentaties. Voor A4-formaat documenten. Dankzij de metalen draadrug krijgen alle documenten een zeer professioneel uiterlijk. Deze MultiBind draadruggen zijn.


Bestemd voor WireBind inbindsystemen. Met Wirebind bindruggen kunt u uw documenten stijlvol inbinden. Bind uw documenten op een professionele manier in met deze bindringen van Fellowes. Dit model geeft een stijlvolle toets aan uw dossiers.


Vertikale perforatie tot bladen. Inbindmogelijkheid tot 1bladen. Regelbare knop, snipperlade. Selectiemogelijkheid van diameter en dikte van het document. Als u professioneel gebonden documenten met een hedendaagse kwaliteitsafwerking nodig heeft, is de geavanceerde GBC WireBind bindrug dé ideale bindoplossing.


Lamineerkoopjes levert, naast het brede pakket lamineerhoezen, ook een compleet assortiment inbindmaterialen voor documentbinden. De metalen wire-o draadbindruggen van het merk GBC en ons huismerk met een 3:deling (ponsgaatjes per inch = gaatjes op een Adocument) zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De ringen bestaan uit rond ijzerdraad van circa 3mm doorsnede en zijn aan elkaar gepuntlast.


Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Wij kunnen ze leveren in het plastic of metaal. Bij een dikker boekje moet dus wat vaker geponst worden. Na het ponsen wordt een bindring in de juiste maat in de sluitkam geleg de bindring wordt geopend en het geponste papier wordt in de geopende bindring gestoken.


De bindring wordt met behulp van de machine gesloten en het boekje is klaar! Heeft u liever metalen bindringen ? Een gebonden folder heeft een veel professionelere uitstraling dan folder die u met de hand zou moeten nieten. Daarnaast kunt u de machines ook gebruiken wanneer u een uitgebreid rapport heeft geschreven. U presenteert natuurlijk het liefst een rapport met de juiste afwerkingen, zoals metalen of plastic bindringen en een schutbladen aan beide. Veel mensen vinden een metalen bindrug (draadbind of wirebind genoemd) mooier dan een plastic bindrug.


Om een document met een metalen bindrug in te binden, moet je het papier ook eerst ponsen: er worden dan gaatjes in geperforeerd. Met deze bindringen is het makkelijker om te bladeren doordat de bladzijdes helemaal om kunnen slaan naar de andere zijde. Een bekend voorbeeld van een document voorzien van metalen bindringen is een notitieblok.


Met een inbindmachine voor metalen ruggen kunt u uw belangrijke offerte of presentatie voorzien van een luxueuze uitstraling met een metalen bindrug. U kunt op deze machine gebruik maken van metalen inbindringen die gebruik maken van een 34-rings perforatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts