woensdag 11 september 2019

Picknicktafel leuning

Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Kies uit producten vanaf € 100.


Picknicktafel leuning

Pinolino Kinderpicknicktafel Nicki met Rugleuning voor personen. Deze picknicktafel is voor 6-mensen geschikt en is gemaakt van 40mm massief dikke houten planken. Een ambachtelijk gemaakte eiken picknicktafel met rugleuning van zware en degelijke kwaliteit met een lengte van meter. Deze massief eiken picknicktafel met rugleuning is uitgevoerd met een plankdikte van ca.


CM en is daarmee oerdegelijk! Het blad bestaat uit planken en is ca. Om je tafels en banken te beschermen tegen het Nederlandse klimaat kun je ze afdekken met een beschermhoes als je ze niet gebruikt. Daarnaast is het wijs om ze regelmatig te behandelen met onze impregneer-olie.


Staat je picknicktafel of tuinbank op een natte ondergrond? Ben je op zoek naar een picknicktafel ? Bij ons vind je altijd het model picknicktafel van je keuze. MaximaVida heeft het grootste aanbod picknicktafels in de Benelux.


In ons brede assortiment vind je alles van inklapbaar tot supermodern design tafels. Wij kiezen voor gerecycleerde kunststof producten, omdat deze duurzaam zijn, onderhoudsvrij en weinig belastend zijn voor het milieu. De producten zijn hufterproof, splinteren niet en zijn rotvrij, waardoor ze jarenlang meegaan. Een picknicktafel of tuinbank is veel meer dan een paar planken bij elkaar.


Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Als u bijvoorbeeld kiest voor de: afmeting van 1. Het zitgedeelte, de leuning en het tafelblad hebben de natuurlijke vormen van een boomstam nog. De mooie Lariks Douglas boomstam picknicktafel met rugleuning is een eyecatcher in je tuin waar je gezellig met vrienden of familie samen kunt zitten (of picknicken).


Bekijk ook Oregon Lariks Douglas picknicktafel zonder rugleuning. De knusheid van een picknicktafel , maar wel comfortabel. Als je liever wel ondersteuning hebt voor je rug, en toch de gezelligheid van een picknicktafel wilt, is een picknicktafel met rugsteun dus ideaal. Altijd de laagste prijsgarantie.


Picknicktafel leuning

Welke picknicktafel past bij jou? Je hebt vast al een goede plek in gedachten voor de picknicktafel. Bij Praxis vindt je picknicktafels in verschillende maten!


En zelfs in verschillende soorten, zo kun je gemakkelijk precies de fijnste tafel voor bij jou in de tuin vinden. Wist je dat wij ook een picknicktafel hebben die inklapbaar is? Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Blank houten picknicktafel met leuning voor.


Picknickset Lyon met leuning. De achterste staanders staan onder. Ideaal dus voor de picknicktafel -shoppers die nog niet exact weten welk model het beste past in de tuin, of het meeste zitcomfort biedt!


De banken zijn onderling verbonden met balken. Bent u op zoek naar een exclusieve picknicktafel ? De ideale vervanger voor uw houten picknicktafel of picknickset. Nooit meer beitsen en eenvoudig te onderhouden met een doekje.


Picknicktafel leuning

Nieuwe picknicktafel , 180cm lang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts