woensdag 3 februari 2016

Tuin ophogen

Van tuinhout tot sierbestrating! Wat kost het ophogen van je tuin ? Als u uw tuin wilt laten ophogen dan kost dit gemiddeld tussen de €4en €600. De prijs is geheel afhankelijk van het aantal m( vierkante meters ) van de tuin.


Voor het ophogen of verhogen van de verzakte tuin betaalt u voor meen gemiddelde prijs van € 1-.

Het ophogen met tuinaarde of zand is het meest gebruikelijk. Als het gaat om een gazon of een border, wordt dit grond gebruikt. Zand is wat goedkoper dan tuinaarde, maar bevat minder voedingsstoffen dan tuinaarde.


Het is zeker toereikend voor bijvoorbeeld bestrating. Is je tuin verzakt en wil je daarom je tuin ophogen ? Homedeal heeft de prijzen van het ophogen van een tuin voor je uitgezocht. Gemiddeld kost het ophogen van je tuin € 750.


Meestal wordt er zand gebruikt, bij zand dien je er rekening mee te houden dat het bij een droge toestand een totaal andere structuur heeft dan wanneer het zand nat is.

Het overkomt je… Wat veel mensen niet weten is dat je tuin in een paar jaar een paar centimeter kan zakken. Er zijn meerdere redenen om uw tuin op te hogen. Of u nu een verhoogd terras wilt aanleggen of dat u de verzakkingen in de tuin wilt wegwerken. Deze grond leent zich uitstekend om na het ophogen de tuin te voorzien van beplanting.


Tip: Meng de nieuwe grond met de oude grond. Zo voorkomt u dat de planten enkel wortelen in de nieuwe. Keuzes die de prijs van uw tuin ophogen bepalen.


Vooraleer het ophogen van uw tuin uit te besteden aan een bepaald bedrijf is het altijd een goed idee om rekening te houden met een aantal factoren die het totale kostenplaatje aanzienlijk kunnen beïnvloeden. Hallo allemaal,We zijn bezig met het nivelleren van ons perceel. De grondwerken zijn volop bezig, maar hebben via via te horen gekregen dat we binnenkort door de gemeente zullen worden gecontacteerd omwille van bouwovertreding.


Als je je tuin er weer netjes en strak wilt laten zien, kan het ophogen van je tuin een optie zijn. Hoogteverschillen in je tuin kunnen erg vervelend zijn, tenzij ze fungeren als decoratie. Bij het ophogen van uw tuin dient u ten eerste rekening te houden met het aantal centimeters dat uw tuin omhoog gaat.


U dient namelijk de tuin te vullen met bijvoorbeeld zand of grond en het is goed om vooraf een prijsopgave te doen voor het zand of voor de grond. Ook als u een nieuwbouwwoning (of bestaande woning) heeft waarvan de tuin nog niet gereed is, kan het ophogen van een tuin nodig zijn. Methorst Zuig- en Blaastechniek kan heel eenvoudig uw tuin ophogen door zand te spuiten op uw terras.


Wij kunnen over de gehele breedte van uw tuin zand spuiten in iedere gewenste dikte.

Bij elk nieuwe tuinaanleg kan het verstandig zijn om te overwegen of de tuin ook opgehoogd moet worden. Echter kunnen de prijzen hiervan per mook hoog zijn. Onze hoveniers kunnen u adviseren om de kosten te kunnen drukken.


Normale tuin : De meeste mensen die hun tuin willen laten opknappen die een redelijk budget hebben kiezen voor meerdere elementen in hun tuin. Denk hierbij aan het opnieuw aanleggen van een tuin bestrating, nieuwe tuinverlichting plaatsen of een hardhouten terras laten aanleggen. Wij willen onze tuin met gras ophogen. Nu vertelde iemand mij dat ik dan beter eerst de tuin kan gaan freezen. Had daar nog niet eerder van gehoord.


De gemeente hoogt de openbare ruimte op. Onze tuin loopt nogal af en ligt niet egaal. Wij zouden deze nu willen ophogen zodat hij volledig egaal is.


Zandspuiten, zandblazen, zand spuiten, zand blazen voor kruipruimtes, terrassen en tuinen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts