maandag 8 februari 2016

Gerner dalfsen zwembad

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Tot Korting Op Uw Hotel! Boek uw Hotel in Dalfsen online. Reserveer online, laagste prijzen.

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Met mooi weer kunt u ook heerlijk buiten zwemmen. Het zwembad heeft twee grote baden met glijbaan en duikplank en een peuterbad.


Ook is er een zonneweide en een kiosk waar (koude) lekkernijen gekocht kunnen worden. De en persoons vrijstaande boshuizen beschikken over zeer ruime tuinen met veel privacy. Buitenplaats Gerner vindt u midden in de prachtige natuur van het Overijsselse Vechtdal, op een steenworp afstand van Zwolle. Een gezinsabonnement is bedoeld voor ouders met kinderen tot en met jaar.


Eén ouder gezin abonnement blijkt ook uit het BRP (basisregistratie personen). Neem een verfrissende duik in het water, rust uit op het terras of val in slaap op de zonneweide.

Tijdens het zomerseizoen zijn er tal van activiteiten, zoals barbecueën, sumoworstelen en de Nationale Zwemvierdaagse. DALFSEN – Op Hemelvaartsdag (donderdag mei) organiseert het openluchtzwembad Gerner : Dauwzwemmen. Dit kan een goede start zijn voor een mooie vrije dag.


Zwembad Gerner en De Meule open op april vanaf 13. Op maandag april gaan de deuren van de gemeentelijke zwembaden weer open voor een nieuw zwemseizoen. Het is mogelijk om met een abonnement in zowel het openluchtbad van Dalfsen als in het openluchtbad van Nieuwleusen te zwemmen. Zelf 3dagen recreatief genieten van uw eigen tweede woning, het ruim opgezette, groene park en de faciliteiten zoals het restaurant, de cafetaria, de wellnessfaciliteiten en het overdekte zwembad , is dat niet op en top genieten! Tot Wel Korting Op Jouw Hotel In Dalfsen.


Overkapping zwembad Gerner in Dalfsen te duur. Een overdekt zwembad Gerner in Dalfsen , het zit er (voorlopig) niet in. Het college van burgemeester en wethouders vindt het prijskaartje veel te hoog en ziet af van verder onderzoek. Een dagje zwembad Gerner met onze onderwater camera!


DALFSEN – Afgelopen donderdag was er in het zwembad een – tweeënhalf uur durend – optreden van de ballontovenaar. Alle kinderen zijn door hem verrast met een mooie balloncreatie. De traktatie voor de deelnemers was gisteren een broodje met knakworsten. Vrijdag komt de brandweer met de spuitwater naar het zwembad.


Elke dag organiseert het zwembad tal van leuke activiteiten, waaronder stuivertje duiken, darten enz. Toeschouwers hebben alle avonden gratis toegang. Tijdens de zwemvierdaagse is het diepe zwembad vanaf 16.

DALFSEN - Gisteren stond de teller van deelnemers aan de zwemvierdaagse al op: 480. Maar liefst honderd kinderen doen dit jaar voor de eerste keer mee. DALFSEN – In de afgelopen week waren Henry (bedrijfsleider) en Marcel (badmeester) druk bezig om o. Gerner schoon te maken voor het nieuwe zwemseizoen dat april a. De bodem en de wanden van het diepe bad zijn dit jaar schoongemaakt vanuit een bootje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts