vrijdag 12 februari 2016

Kunstgras golf

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Is het gras groener bij de buren? Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Na een fikse regenbui droogt kunstgras razendsnel op, zodat de weersomstandigheden jou nooit zullen belemmeren om een balletje te slaan.


Kunstgras golf

Zo kun je onbeperkt oefenen in de tuin, op jouw eigen kunstgras golf green. Er zijn specifieke kunstgras soorten ontwikkeld voor putting greens. Het kunstgras wordt ingestrooid met speciaal kwartszand. Afhankelijk van de ruimte die u om het huis heeft kan het golf kunstgras uiteenlopen van een putting green tot driving ranges. Voor deze toepassing kunt u bij ons een projectaanvraag doen.


Ook is kunstgras uistekend geschikt voor bijvoorbeeld afslagplaatsen of putting greens. Zowel voor professionele golfbanen, midgetgolfbanen als voor een putting green thuis heeft KSP de meest hoogwaardige producten voor optimale speeleigenschappen. Een golf green van kunstgras is een uitstekend alternatief op natuurlijk gras. De koper van een private green is eenmalig een groot bedrag kwijt maar onderhoud kost weinig geld en tijd.


Kunstgras golf

Hoe natuurlijk is kunstgras ? Het Golf New is ons nieuwe sportkwaliteit. Wat de Golf New zo speciaal maakt zijn de garen die er worden gebruikt. De Golf New is gemaakt uit de sterkste soort garen en is daarom perfect voor zwaar gebruik.


De Golf heeft veel steken per mwaardoor een bal zeer goed kan rollen. Easylawn is de golfspecialist van professioneel golf kunstgras. Myview Golf heeft een compleet aanbod voor golf infrastructuur en ontwikkeling.


Kunstgras golf

Wij ontwerpen, installeren, renoveren en onderhouden oa. Lees snel verder en wij maken graag vrijblijvend een afspraak bij u op. Met green kunstgras kunt u op elke plek een kunstgras green aanleggen.


Niet alleen een kunstgras green voor in de tuin is zeer gelief ook een kunstgras golf green voor op kantoor is een opkomende trend. Een green kunt u helemaal naar wens aan (laten) leggen in de gewenste vorm en met een aantal putting holes. Ahorre Tiempo y Encuéntrelos Aquí. Altijd al een eigen golfgreen in je tuin gewild?


We hebben een zeer mooie kwaliteit golf green kunstgras voor een zeer voordelige prijs. Door het gebruik van twee kleuren garen behoud het het kunstgras zijn natuurlijk uitstraling en is daardoor mooi in te bedden in je tuin. Tuin en kunstgras is specialist in het aanleggen van complete golf kunstgras banen, afslagmatten bij driving ranges , kunstgras Greens , oefenbanen voor thuisgebruik en midgetgolf banen. Voor meer informatie of voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen. Naast kunstgras voor golfbanen kunt u bij ons ook terecht voor kunstgras voor andere sporten zoals hockey, voetbal en korfbal.


Kom ons aanbod golf kunstgras bekijken in een van onze vestigingen. Wij voorzien u graag van meer informatie en advies op maat. Al onze vestigingen zijn voorzien van een couponhal. Een kunstgrasgamma speciaal ontwikkeld voor wie het golfspel thuis wil ontdekken, beoefenen en trainen.


Een frisgroene green in kunstgras om ontspannend wat te putten of een practice om uw swing in te leren. Talloze mogelijkheden bieden zich aan met een golfgreen in kunstgras. U zult versteld staan van de natuurlijke uitstraling die vele soorten kunstgras vandaag de dag hebben. De kwaliteit speelt hierbij een doorslaggevende rol. Europese producties, waarbij de kwaliteit altijd centraal staat.


Dit zowel bij indoor- of binnensport, als ook buiten. U wilt een mooi groen gazon? Voor uw tuin, speelveld of golf putting green? Bezoek onze showtuin met kunstgras in Best bij Groencentrum de Mortelen!


In ons Groencentrum is de laatste jaren steeds meer de vraag ontstaan naar advies en begeleiding van de tuin. Golf deLuxe is een kunstgras kwaliteit voor verschillende doeleinden: Hockey, Golfslagmatten, Speelplekken, Campings, Midgetgolf, Terras en Zwembad. Wilt u uw golfbaan of midgetgolfbaan voorzien van kunstgras ? Easylawn is gespecialeerd in het aanleggen van golf - en midgetgolfbanen in NL, Dld.


We bieden verschillende oplossingen en kunstgras producten om uw doel te bereiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts