donderdag 18 februari 2016

Grote brievenbus

Grote brievenbus

Ruime keuze brievenbussen. Bekijk alle soorten brievenbussen. Staand of voor in de muur. Betaal slechts € verzendkosten. Grote collectie brievenbussen hier!


Brievenbussen tegen de laagste prijzen. Voor 13u bestel vanavond in huis! Gegarandeerd lage prijzen. Een grote brievenbus kopen?


In veel Mediterraanse landen zie je vaak nog van die authentieke kleine brievenbusjes aan hekjes en muurtjes hangen. Deze postkastjes zijn net groot genoeg om een paar enveloppen of brieven per dag te ontvangen. In Nederland gebruiken we onze brievenbus niet alleen voor het ontvangen van post. Ontvangt u veel post, catalogi, de dikke zaterdagkrant en reclame bladen? Dan is het hebben van een grote brievenbus geen overbodige luxe.


Niets is namelijk vervelender dan een met post volgepropte brievenbus waarbij de rekeningen nog half naar buiten steken. Dankzij dit XXL-formaat raakt uw brievenbus niet steeds overvol, zelfs niet na een paar dagen. Dat is ideaal als u regelmatig een paar dagen van huis bent. De B1is 4centimeter hoog, centimeter breed en 16. Voor de dagelijkse bezorging van je post heb je een brievenbus nodig.


Waar kies jij voor, een ingebouwde brievenbus of een staande brievenbus ? Bij Praxis kun je voor beide soorten terecht. Zo is er voor iedereen een smaakvolle brievenbus. Er is zelfs sprake van een comeback van de oude groene PTT brievenbus.


De brievenbus kleppen die u in ons assortiment ziet hebben verschillende manieren van openen. Bij de een gaat de klep naar boven open, bij de ander kan de postbode de post tegen de inworpklep aanduwen en deze zal dan naar binnen opengaan. Nadat de post ingeworpen is, zal de klep door middel van een veer, automatisch weer sluiten. Deze brievenbusconstructies zijn toepasbaar bij flatgebouwen, appartementen en kantoorpanden. Wil je iets kleins versturen en past het door de brievenbus ? Het past door de brievenbus , dus de ontvanger hoeft hier niet voor thuis te blijven.


De B1Youre Welcome brievenbus van Brabantia heeft een grote inwerpopening die afgeschermd wordt door een waterdichte klep. Gedaan met kletsnatte post! Deze B1brievenbus van Brabantia heeft een grote inwerpopening bovenaan, zodat ook grotere stukken post perfect in de bus passen. De bovenkant wordt afgedekt met een waterdichte klep. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Ze passen door de brievenbus , bieden een hoge bescherming én ze zijn licht in gewicht. Omdat ze door de brievenbus passen en licht in gewicht zijn, bespaart u op verzendkosten én hoeft de ontvanger van het brievenbuspakket niet thuis te blijven. Prachtige brievenbus met een grote opvangbak waar meerdere dagen post, reclame en kranten in ontvangen kan worden zonder dat dit uitsteekt en nat regent. Bezorginformatie Om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, werken wij samen met verschillende vervoerders.


Zo hebben we een aantal zeer fraaie kolombrievenbussen in ons assortiment als ook grote brievenbussystemen met verschillende compartimenten. De keuze is helemaal aan u. Ambrosia Design maakt buiten brievenbussen nog andere producten voor de tuin. Op onze site van cortenstaal kan je nog een uitgebreid gamma van bloembakken.


Zo goed als nieuw Ophalen. RVS brievenbussen, Engelse brievenbussen en PTT brievenbussen aangeboden en gezocht. Gereedschap en alles voor je tuin vind je op Marktplaats. Dat betekent dat, na bestelling, uw brievenbus zeer snel geleverd wordt.


In van de gevallen de volgende werkdag al! Een brievenbus is méér dan een functionele woonaccessoire. Bestellen gaat heel eenvoudig. Het is het visitekaartje van je huis, waarin je dagelijks je post en eventueel reclamedrukwerk ontvangt. De stijl en vorm van de brievenbus zegt wat over je persoonlijke smaak.


Grote brievenbus

Misschien houd je van klassiek, landelijk of industrieel. Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model? Meerdere kleuren mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts