vrijdag 12 februari 2016

Zwembad hertogenbosch

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


De bandenglijbaan, en het gedeelte waarbij je onder de rotsen door zwemt zijn helaas gesloten door groot onderhoud. Het golfslagbad en het zwembad achter de rotsen en de glijbanen zijn open.

Klik hier voor meer informatie. De bandenglijbaan en het gedeelte waarbij je onder de rotsen door zwemt zijn helaas gesloten door groot onderhoud. Beleef een compleet dagje uit in subtropisch zwemparadijs AquaFun! In ’s- Hertogenbosch zijn strandbaden die de gemeente beheert. Het Engelermeer ten westen en de Oosterplas in het oosten van de stad.


Het zijn zogenaamde zandwinplassen. Bij goed strandweer in het zomerseizoen van mei tot en met half september kunt u er zwemmen onder toezicht. Ook zijn de sanitaire voorzieningen dan open.

Glij van de glijbanen en beleef een spannend avontuur in de wildwaterbaan! Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in ‘s- Hertogenbosch. Genoeg actie gehad in het golfslagbad? Ga relaxen in een kruidenba whirlpool of stoomcabine. Wie direct even een zomers kleurtje.


Wie vindt nou niet leuk om op een vrije dag heerlijk naar een zwemparadijs te gaan. Het zwembad is onderdeel van Sportiom waar je ook kunt schaatsen, fitnessen en. Als je met de auto naar het subtropisch zwembad Aquafun Sportion in Den Bosch gaat, dan is het verstandig om van te voren even uit te zoeken hoe je er het beste naar toe kunt gaan. Het is ook mogelijk om met het openbaar vervoer te gaan.


Vissers zwembaden is gespecialiseerd in bouwkundige folie zwembaden , Starline monoblock zwembaden , zwemvijvers, tuinprojecten en totaal projecten. Door ons in te schakelen kiest u voor zekerhei een gedegen aanpak en snelle service. In dit complex zit ook een schaatsbaan en een fitnessclub. Ga voor meer informatie over buitenzwemmen en zwemwater naar deze pagina.


Combibad Kwekkelstijn te Rosmalen is DE sociaalmaatschappelijke zwemaccommodatie van Rosmalen, s’- Hertogenbosch en omgeving, U bent hier op de juiste plaats voor Zwemlessen, Snelcursussen, Aquasfitness, Aquajogging, Aquarobics, Kids en Fit, Baby en Peuterzwemmen, MBvO, Fifty-fit, Banenzwemmen en Recreatief zwemmen ook in de zomer in het. Je kunt er ook schaatsen of je spierkracht verhogen in de fitness. De voordelen van het hebben van een overdekt zwembad , is dat je het zwembad het hele jaar door kunt gebruiken.

Daarnaast bieden waterpret voor het hele gezin, zonder de gevaren van overmatige blootstelling aan de zon. Bekijk in de onderstaande tabel de soorten zwemlessen en data die wij aanbieden op locatie ’s Hertogenbosch. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind de zwemcursus aan te bieden. In dit mooie zwembad vind je een mooi wedstrijdbad en natuurlijk een groot recreatiebad voor de kids!


Bij dat recreatiebad horen twee grote glijbanen, waar je kinderen naar hartelust kunnen spelen. In de vernieuwde glijbanen lijkt het alsof je veel sneller gaat dan daadwerkelijk zo is. Vanaf het terras bij de snackcorner in het zwembad heb je uitzicht op het kinderbad waar de allerkleinsten zich kunnen vermaken.


De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt en persoonlijke voorkeuren kunnen in haast elke situatie gerealiseerd worden en zullen uiteindelijk ook de doorslag geven bij het aanleggen van uw zwembad. Kaart Den Bosch, adressen en straten en wijken in Den Bosch. Parkeren, hotels, monumenten en theater en bioscoop adres Den Bosch.


Zwembaden zijn er in vele soorten en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts