dinsdag 16 februari 2016

Aardbeiboom kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Spijtig genoeg lijken ze enkel op aardbeien maar zijn ze vrij smaakloos. De planten bloeien met witte bloemen en behouden hun donkergroene bladeren gedurende de winter.


Arbutus unedo - Europese aardbeiboom , inheems in het Middelandse zeegebied en Ierland. Wintergroene, kleine boom, met vezelige bast en spiraalpatroon, bloeit in de nazomer (augustus , september) met witroze bloempjes, gevolgd door oranjeroo eetbaar, maar volgens sommigen smaakloos fruit. De bevruchte bloemen groeien uit tot vruchten die erg op aardbeien lijken!


De aardbeiboom (Arbutus unedo) is een zeer aparte boom die elk seizoen mooi is! Bent u als particulier op zoek naar een Arbutus unedo? Bekijk de beschikbaarheid van deze boom in onze webshop.


Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten Groeigarantie! Deze bloeiende struik is een langzame groeier, maar kan uiteindelijk meters hoog worden. Hij heeft groene laurierachtige bladeren, ivoorkleurige bloemen en rode vruchten die gelijktijdig verschijnen en daardoor een prachtig contrast opleveren. Dat is de reden waarom hier geen maten en prijzen kunnen worden vermeld.


Er is op dit moment geen eigen voorraad van dit artikel, maar waarschijnlijk kunnen wij het wel bestellen voor u. De klokvormige bloemen zijn groenachtig of wit tot roze van kleur, mm lang. De vrucht rijpt van geel naar roodbruin. Liefst met wat beschutting. De bomen zijn in Nederland wel volop te koop als kleine heesters.


Vorstbestendigheid -a -graden celcius, bloei in de herfst met trossen witte bloemen tegelijk met de rod. Ze worden met name verkocht voor de siertuin. Aarbei-achtige vruchten, oranje Hoogte ong. Kwekerij is vrijdag en zaterdag open van tot 16. Chinese moerbeienboom is een zeer bijzondere fruitsoort.


Plant deze struik op een zure, lichte grond. De groene bladeren hebben en lichtere onderkant. De onopvallende klokvormige witte bloemen bloeien in het najaar en winter. De witte bloemen worden gevolgd door rode op aardbei lijkende vruchten. De volwassen hoogte van deze middelgrote heester is ca.


Verdraagt een temperatuur tot -gr. De bladeren zijn donkergroen. Het vruchtvlees is geel en heeft. Omdat wij echter niet kunnen controleren of de bomen op de juiste manier worden geplant en de juiste verzorging krijgen, kunnen wij helaas geen hergroeigarantie geven.


Eventueel is deze garantie, tegen een percentage van het totaalbedrag, wel bij te kopen. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice. In de tuin meestal niet veel groter dan 5m.


Aardbeienboom - Compacta (2L).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts