maandag 29 februari 2016

Duinrell entree

Vind duinrell entreeprijzen het nu op Kensaq. Alle Duinrell -tickets en prijzen op een rij. Ontvang de tickets direct in je mail en laat ze. Op attractiepark Duinrell beleeft iedereen een spetterend dagje uit!


Doe een Duinrell dag en geniet van meer dan attracties en het Tikibad. Duinrell is dé plek voor een vakantie met baby of peuter of met de hele familie.

In het winterse Duinrell zijn er tijdens een aantal weekenden en schoolvakanties heel wat winterattracties te bezoeken. Ga je op deze dagen naar het Tikibad? Dan heb je ook gratis toegang tot de winterattracties, hoe leuk is dat! Korting Duinrell entree tickets Bestel altijd mét korting de goedkoopste tickets voor Duinrell.


Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen, 2e kaartje Duinrell gratis acties, kortingsbonnen en kortingsacties voor Duinrell , zodat jij met korting en dus goedkoop naar Duinrell kunt gaan. Kinderen tot en met jaar: Vanaf jaar excl. Er zijn attracties voor de echte stoere waaghalzen en nog meer attracties voor de hele familie.


Naast de snelle Falcon is ruimte gemaakt voor de langste achtbaan van Duinrell : Dragonfly.

Je kunt er ook voor kiezen om combi tickets te nemen. Dan kun je een bezoek brengen aan Duinrell en gebruik maken van het Tikibad. Afhankelijk van je ticket is te zien hoelang je van het bad gebruik kunt maken.


Het Tikiba het subtropische zwemparadijs behorend bij Duinrell. Duinrell gebruikt cookies die uw voorkeuren onthouden en het navigeren op de website van Duinrell makkelijker maken. Bekijk hier ons cookiebeleid.


Het park biedt plezier voor het hele gezin. Tikibad) Dagje rondrazen Rondzweven met bungelende benen, een duikvlucht maken, knuffelen met Rick de kikker en het uitzicht checken vanaf de uitkijktoren. Attractiepark Duinrell Een spetterend dagje uit beleeft iedereen op Attractiepark Duinrell. Met de vele spetterende attracties is het een veelzijdig park te noemen.


Het attractiepark heeft meer dan attracties waardoor er voor iedereen genoeg te beleven valt. Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon en indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory. Ben je een durfal en kan het jou niet hard genoeg?


Vlieg dan mee in de spannende Dragonfly en maak een duikvlucht vanaf meter hoogte in de Falcon. Omdat je een pas krijgt, ontvang je geen losse toegangskaarten voor het attractiepark. Aankoop: maximaal personen per bungalow.


Wat is de entree prijs voor een dagje.

Tijdens de zomer betaal je altijd de entreeprijs voor attractiepark Duinrell en daarbovenop de prijs voor een aantal uur. Het meeste dat je tot nu toe hebt kunnen besparen bij Duinrell middels een kortingscode, was maar liefst op je verblijf op het vakantiepark inclusief entree. Constance bleef op Duinrell wonen en fokte cairnterriërs. Zij koos er echter voor om niet meer het kasteel te bewonen en nam met haar gezin haar intrek in boerderij Oudt Duinrell aan de rand van het landgoed.


Deze stamt ook uit de 17e eeuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts