vrijdag 26 februari 2016

Gardena comfort accu struik en buxusschaar

Gardena comfort buxusschaar bestellen? Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Morgen al in huis vanaf €167.


De buxusschaar kan moeiteloos worden veranderd in een grasschaar. Deze schaar is voorzien van twee verschillende messen en is daarom ideaal voor het bijwerken van graskanten, het vormen en snoeien van buxus en het terugsnoeien van vaste planten en struiken. De schaar werkt prettig en krachtig door de hoogwaardige, onderhoudsarme, oplaadbare Lithium-Ion accu.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Uit onze collectie gereedschap. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. U bestelt een prachtige set accu gras- en. Voordat de scharen op de markt komen, worden ze eerst uitvoerig gestest.


Dit garandeert de hoogste kwaliteit en een lange levensduur. Met de scharen kan je de mooiste vormen en figuren in je buxus snoeien. De grasschaar kan in een handomdraai worden veranderd in een buxusschaar.


Bestel hier tuingereedschap online. Buxusscharen tegen lage prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze elektrische snoeischaar wordt geleverd met verschillende messen.


Een van 8cm voor de graskanten en een van 18cm voor het (vorm)snoeien van buxus of struiken. Om uw hele tuin te kunnen bereiken heeft de ComfortCut een Lithium-Ion. Het buxusmes van deze accu -schaar is centimeter breed en centimeter lang. Dit mes is precisiegeslepen en voorzien van een antikleefcoating.


Voor het knippen van graskanten, het in vorm snoeien van buxus en het snoeien van struiken. Krachtige, onderhoudsarme Lithium-Ion accu. Met LED-weergave voor accucapaciteit. Grote doortrekkracht voor goede knipresultaten.


Verwisselbare kwaliteitsmessen met antikleefcoating, precisiegeslepen. Accu gras- en buxusschaar Bosch ASB. Verstelbare handgreeppositie voor meer comfort bij het manoeuvreren van.


Hierdoor is het apparaat direct klaar is voor gebruik. Deze accugras- en buxusschaar is niet alleen ideaal om (langere) gazonranden strak en netjes bij te knippen, maar ook voor het vormsnoeien van buxussen, heggen en struiken. Geen producten in je winkelmand. Koop hem snel bij onze partner webshops. Met een gewicht van 6gram is deze schaar zeer licht.


Dankzij het ergonomische ontwerp kunt u moeiteloos werken. GARDENA COMFORT BUXUSSCHAAR. De comforthandgreep is verstelbaar in meerdere hoeken om optimaal ergonomisch te tuinieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts