woensdag 10 februari 2016

Barbecue arrangement

Barbecue arrangement

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Meer geluksmomentjes buiten! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Specialistisch advies nodig?


Wij bieden u een heerlijk All Inclusive barbecue arrangement , inclusief dranken. Al vanaf €2per volwassene geniet u op ons (deels overdekte) terras uur lang van de barbecue met heerlijke, gevarieerde barbecue gerechten en een ruime variatie aan soorten vlees zoals kip, rundvlees, varkensvlees en vis (op basis van stuks p.p.). En terecht, want het combineert een gezellige activiteit met een heerlijke barbecue.


Hoe ziet dit arrangement er precies uit? Bij terugkomst staat de panbarbecue al te gloeien. De totale tijdsduur van het arrangement bedraags ca. Groepsuitjes vier je bij de Donk! We hebben verschillende arrangementen.


U bereidt zelf de gerechten op de barbecue. Wenst u een kok die de gerechten voor u bereidt? Dat kan, dit kost € 3- per uur. U krijgt een privé gedeelte op het terras of in het restaurant afhankelijk van de weersomstandigheden, zodat het feest in een intieme sfeer plaats vindt.


Barbecue arrangement

De barbecue gerechten worden bereid door live-cooking op Green-Egg barbecue waarbij ook de beschikking heeft over een brood- en saladebuffet. Wilt u de barbecue nog wat extra’s geven, bekijk dan ons onderstaande barbecue arrangement. Hou jij ook zo van lekker barbecueën? Barbecue arrangement Artistiek Koude lekkernijen. Onderweg zie je de mooiste hotspots die we voor je hebben uitgezocht, waar je lekker kan gaan zitten, je barbecue kunt aansteken en daarna gezellig kan genieten met je hele gezin of samen met vrienden, collega’s of familie.


Arrangement BBQ The Bing luxe. Veruit onze populairste barbecue , dit arrangement bestaat uit: uur onbeperkt koffie, cappuccino, thee, frisdranken, tapbier Bran binnenlands gedistilleerd en onze huiswijnen (eventueel uit te breiden, zie opties). Onbeperkt drinken (Hollands assortiment). Zoutjes op tafel Bediening door ons ervaren personeel. Aanvangstijd is zelf in te delen.


Barbecue arrangement

De rondvaart en aansluitend de luxe barbecue waren perfect. Door wat restaurant de Rietstulp leverd heeft er mede voor gezorgt dat we een perfecte jarig jubileum dag hebben kunnen vieren. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


BARBECUE ARRANGEMENT MAMS Gevarieerde, zeer luxe invulling van uw barbecue feest. Dit arrangement hebben ik niet voor niets ‘MAMS’ genoemd: ruim 4gram. BBQ arrangement Het ideale dagje uit! Na een leuke middag met bijvoorbeeld de E-choppers of (E-)mountainbikes is het natuurlijk leuk om de dag af te sluiten met een heerlijke barbecue.


Geniet van een heerlijk barbecue in de prachtige tuin van Villa Copera. Onbezorgd genieten en laat de keuken zijn werk doen in de buitenkeuken. Op de Big Green Egg en de Ofyr BBQ worden de lekkerste gerechten voor u bereid. Met mooi weer sta je liever niet in de keuken.


Je vindt iedere keer weer een lekkere en verrassende combinatie. Bezorgen, ophalen, de afwas en schoonmaak van de barbecue is bij de prijs inbegrepen. Ook aan de visliefhebbers hebben wij gedacht, u mag gebruik maken van het arrangement Barbacoa zoals hierboven beschreven, en aan tafel krijgt u een verse zalmspies en een gemarineerde gambaspies geserveerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts