donderdag 4 februari 2016

Hottub of jacuzzi

Een hottub is aan de buitenkant vaak van hout, in tegenstelling tot een jacuzzi. Dit geeft hem een mooie natuurlijke look die in iedere tuin past. Een hout gestookte hottub staat altijd buiten of kunt u deze ook onder een veranda plaatsen.


Een jacuzzi kun je eventueel ook binnenshuis plaatsen maar zal meestal een plaats in de tuin hebben. Wanneer hebben we het over een Spa, hottub , whirlpool, bubbelbad of jacuzzi baden?

Al deze baden hebben als doel u te laten genieten en ontspannen in een warm buiten bad. Dat is de vraag nu, want alle benamingen staan voor een een wellness beleving. Voor de één betekent dat een luie stoel en een goed boek.


Voor een ander kan het tuinieren zeer ontspannend zijn. Maar het ultieme relaxen, wat bovendien ook nog eens een luxe gevoel zal geven, is een heerlijke zit in je eigen hot tub. Dit gebeurt vaker, denk maar eens aan een Luxaflex.


Wil je een hot tub of jacuzzi kopen? Bekijk ons assortiment hot tubs, onze hot tub aanbiedingen en bestel je hot tub online!

De hot tub wordt bij jou thuis afgeleverd. Jacuzzi : een populaire merknaam. Laat je inspireren: bij ons ben je aan het juiste adres!


Vaak moet je een hot tub zelf warm stoken, dat is onderdeel van de pret. Samen het vuur brandende houden, roeren en wachten tot het water warm genoeg is. Zo op het eerste gezicht lijken ze misschien hetzelfde, de hot tub en jacuzzi. Of het nu gaat om een houten hottub of een houtgestookte hottub met een binnenwan met dit product heb je een echt wellness-pakket, waarin je kunt bijkomen van het stressvolle leven van alledag. In het algemeen worden badkuipen ook wel whirlpools genoemd – deze zijn tenslotte precies hetzelfde als een outdoor hottub of een jacuzzi.


Of u nu alleen een nachtje of een weekend weg gaat, bij een huisje met een jacuzzi in de tuin komt u helemaal tot rust. Omdat wij bij BungalowSpecials iedereen een romantisch weekendje weg gunnen, hebben wij speciaal voor u de meest luxe huisjes met hottub op een rij gezet. Grootste showroom van Europa. Kies uit producten vanaf € 1500.


De hottub is de meest traditionele vorm van een spa bad en wordt soms wel als de voorloper van de moderne spa gezien. Natuurlijk kun je een hottub zo ouderwets of modern maken als je zelf wilt, bijvoorbeeld door middel van bubbels, jets, verlichting, een filterpomp etc. Deze houten jacuzzi Woodlux is uniek in zijn soort. Unieke sfeer in de tuin en optimale wellness ervaring met de jets en de bubbels.


Kom deze hottub nú bekijken in onze showtuin in Zevenbergen.

Op zoek naar een bijzonder vakantiehuisje? Boek een huisje met hot tub of jacuzzi , voor éxtra vakantieplezier en ontspanning! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Bent u op zoek naar een jacuzzi of hot tub met televisie en automatische omhoogkomende boxen. Het ziet er allemaal mooi uit, maar de kwaliteit laat vaak te wensen over. Beachcomber gelooft namelijk niet in deze teletubs. Electronica in een hot tub zijn onderhevig aan vocht en weersomstandigheden.


Jullie hebben net ingecheckt en buiten in een mooie tuin, wacht een heerlijk warme privé jacuzzi op jou en je partner. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is een lekkere fles bubbels openmaken en genieten van de rust, de warmte en elkaar. Als je meer houdt van een natuurlijk bubbelba dan is een houtgestookte hot tub misschien wel wat.


Bent u er nog niet helemaal uit of u een Hottub wilt kopen, overweeg dan eens de optie om eerst een Hottub te huren. Bij Verhuurhottubs kunt u vaak in uw eigen regio een Hottub huren, welke vergelijkbaar zijn met de ISBJØRN Hot Tub. Lees hier meer over een hottub huren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts