donderdag 18 februari 2016

Nederman haspel

Met meer dan miljoen maandelijkse bezoekers en 8. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele haspels verlengsnoeren assortiment online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Nederman biedt oplossingen voor de bescherming van mens,. Snel onderdelen zoeken voor haspels , afzuigarmen, filters etc.


Met onze industriële slang- en kabelhaspels in uw werkplaats creëert u een betere, veilige en ergonomische werkplek. Compacte perslucht slanghaspel incl. Al onze artikelen zijn, in principe, leverbaar uit voorraad.


Specialist in dynamische stofafzuiging. Dust Solutions is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de exclusieve import en distributie. Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen.


Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van onze verkopen. Haspels en rookafzuigers Nederman. Veilig betalen, snelle levering en scherpe prijzen. Dankzij de gladde oppervlakken en de afgeronde hoeken is de haspel eenvoudig te reinigen.


De weinige aansluitstukken en de externe draaikoppeling maken dat de haspel ook eenvoudig te demonteren is. Deze krachtige en zware open veerbediende slanghaspel uit de 884-serie heeft een fraai design en is robuust en stevig tegelijk. Het is geschikt als waterhaspel of als luchthaspel.


Deze industriële veerbediende slanghaspel is voor intensief gebruik en lange zware slangen. Info over nederman haspel. Resultaten van zoekmachines! Vervanging van de slang zonder de haspel te ontmantelen.


De haspel wordt geleverd in een 3-fasige uitvoering, en is voorzien van thermische beveiliging tegen overbelasting. De toepassing van deze zware kabelhaspels is met name voor gebruik in industriële omgevingen. Kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering en veilig betalen. Slanghaspels voor de industrie? Reefhors levert slanghaspels geschikt voor water, perslucht en olie.


Nederman haspel

De slanghaspels zijn verkrijgbaar in RVS en (gepoedercoat) staal. Hoogkwalitatieve, functionele en gebruiksvriendelijke slanghaspel voor industrieel gebruik of voor doe-het-zelf-werkplaatsen. Te koop 2x nedermanhaspel met 20meter olie slang type 8allebei in zeer goede staat. Cookie verklaring Op onze website maken wij gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Zo maken wij de website zo.


Membraan pneumatische pompen-verschillend modellen-. De haspel wijzer is speciaal voor u ontwikkeld om de juiste haspel voor de juiste toepassing te vinden. Start met het selecteren van uw slang- en of kabelhaspel. U kunt kiezen voor een mobiele, staande of hangende haspel.


Kijk bij onze producten en laat u verrassen door het grote aanbod van haspels en toebehoren. Neem contact met ons op via de website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts