maandag 22 februari 2016

Kapsalon supreme leek

Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Boek Hotel The Supreme nu! Op basis van uw wensen en onze evaring zorgen wij voor een kapsel wat bij u past. De laaste trends en ontwikkelingen op gebied van haarmode wordt door ons op de voet gevolgd.


Met of zonder afspraak zijn wij te vinden via onderstaande gegevens. Kapsalon Supreme, Leek , Netherlands. Zoek op Infobel andere bedrijven in de. Knippen, wassen, föhnen, stylen en verven van haar. Of wellicht een mooi bruidskapsel?


In Leek heeft Infobel 1geregistreerde bedrijven. De meest volledige site met ruim 66. Deze bedrijven hebben een geschatte omzet van € 2. Bezoek onze kapsalon of schoonheidssalon in Leek.


Ook zonder afspraak mogelijk! U vindt onze salon in het centrum van Leek aan de Tolberterstraat nummer 29-1. Nu ook online afspraak maken mogelijk! Christa Hogewerf heeft functies op zijn of haar profiel.


Ben je iets traditioneler, dan ben je hier ook op het juiste adres. Jong en iets minder jong, u kunt bij ons rekenen op vakmanschap, en alle aandacht. Bij ons kunt u terecht voor bijna alles wat mogelijk is op het gebied van haarmode voor dames, heren en kinderen. A quick example of a page centred. Time Out Kappers Leek Allround kapsalon voor dames, heren en kinderen in het centrum van Leek waarbij kwaliteit en een goede sfeer belangrijk zijn.


U kunt kiezen uit knippen, kleuren, balayage, permanent of highlights. Gewoon kappen, haren stylen of een kapper voor bruidskapsels? Elke kapsalon in Leek vindt u hier!


Overzicht van kappers in Leek op kappers-overzicht. Vind een kapper in Leek en bekijk de ervaringen, openingstijden, locatie en overige informatie. Hessel Hairfashion gaat met de tijd mee ‘Wij staan voor passie voor het vak, vertrouwen en aandacht voor de klant‘, zo luidt de slogan van Hessel Hairfashion in Leek.


Bij kapsalon Oostindie, kun je terecht voor de laatste mode op haar gebied. Laat uw haar onze zorg zijn! Huidverbetering als resultaat! Ons team bestaat uit medewerkers en wij staan voor kwaliteit, het juiste advies en een goede sfeer, waardoor u als klant het beste resultaat krijgt en het kapsel dat bij u past. Onze voorkeur gaat uit naar een geplande afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom!


Bekijk hier een lijst met onze beste kappers in Leek en omgeving beoordeeld door StarOfService gemeenschap van Leek - Groningen. Duur voor slechte kwaliteit! Zoals jullie weten is het morgen okt , in de stienser omroeper hadden wij (iedereen van hart van stiens) leuke acties erin, zo ook mijn kapsalon de hele maand okt met inlevering vd bon korting op alle behandelingen. Een overzicht van kappers en kapsalons in regio Leek , Groningen. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt.


Je kunt ze zelfs downloaden. Wij heten je graag welkom in onze salon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts