woensdag 24 februari 2016

Jonk bestrating

Jonk bestrating

Bestel eenvoudig online op Excluton. In veel verschillende formaten. Van graniet tot Flagstones. Bekijk ons assortiment online. Betontegels in verschillende maten.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De beste prijzen bestratingen. Op zoek naar bestrating almere? Telefoonnummer, adres en meer! Welkom bij Flevo bestratingen.


Wij zitten al meer dan jaar in het vak en kunnen u dan ook vakkundig bijstaan in plan van aanpak. Een goed aangelegd (her) bestrating is het visitekaartje van uw woning of bedrijf, in de vorm van een paterras of oprit. De eerste indruk is allesbepalend en zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.


Hebt u eenmaal gekozen, dan kunt u de juiste hoeveelheid bestrating online bestellen en thuis laten bezorgen. Excluton biedt de ideale omgeving voor eenieder die op zoek is naar tuintegels en andere bestrating voor buiten. Door een groot assortiment sierbestrating, zoals aan terrastegels, oprit tegels, dakterrastegels, klinkers, grind en zelfs muurelementen, is er voor ieder wat wils. Doe uw voordeel met de gemakkelijke navigatie door de webwinkel van budget- bestrating. Maak uw keuze door bijvoorbeeld uw gewenste tuintegels of sierbestrating toe te voegen aan uw winkelwagen en verzend na goedkeuring uw bestelling.


Daarnaast streven wij naar innovatie en duurzaamheid. Dat komt het beste tot uiting in het feit dat wij volledig circulair proberen te werken. Wij werken met de beste merken, zoals Excluton en Kijlstra.


Wijnberg Bestratingen is toekomstig voornemens te certificeren op niveau-van de CO 2-prestatieladder. Natuurlijk leveren wij uw volledige bestelling bestrating af tot aan de deur. Dit houdt in dat de bestelling wordt afgeleverd op de door u aangewezen plek. Wellicht bent u niet aanwezig op de ingeplande dag of wenst u een andere datum. Geen probleem want wij zorgen ervoor dat jouw bestelling (van sierbestrating tot grind) op afspraak wordt.


Wij zijn al jarenlang actief op het gebied van sierbestrating, bestrating , schuttingen en de aanleg daarvan. Als familiebedrijf zijn wij in jaar uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bestrating materialen. Zowel voor particulieren als voor hoveniers, straatmakers, GWW, groothandel, en gemeenten bieden wij op onze opslag van ruim 18. Ruim assortiment bestrating.


Jonk bestrating

Bij een kleiner formaat wordt de druk eveneens beter verdeeld over de sierbestrating. Bestrating met een dikte van 7-10cm kan een zwaardere belasting aan. Sierbestrating kan ook worden toegepast als tuinbestrating.


Bij tuinbestrating valt te denken aan de bestrating van paden en terrassen. Van eenvoudige betontegel tot exclusief. Doordat er weinig afleiding is van een voeg, geeft het een moderne aanblik. Voordelen strakke bestrating : Strakke bestrating heeft een minimale voeg, dit geeft een moderne aanblik.


Jonk bestrating

Bij strakke bestrating krijgt onkruid minder goed de kans om te groeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts