woensdag 10 februari 2016

High tea ijsselstein

Gratis verzending en retour! High Tea menu vanaf €1p. Laagste prijs en gratis avondbezorging. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!

Dit arrangement wordt geserveerd in gangen en is inclusief onbeperkt thee drinken. Lekker eten en drinken in IJsselstein. Bij ons kun je genieten van een diner, een lekkere lunch of een gezellige borrel.


Of je nou van vlees, vis, vegetarisch of veganistisch houdt: op onze lunch- en dinerkaart vind je diverse mooie gerechten. In IJsselstein vind je prachtige parkjes, oude straatjes met leuke winkels en een heuse boomgaard waar je zelf appels mag plukken. Naast al deze pracht vind je in IJsselstein ook een leuk aantal heel gezellige en lekkere high tea locaties. Dus heb je zin in een gezellige middag met vrienden, collega’s of familie, kom dan snel naar IJsselstein !

Lees recensies en reserveer direct! Een high tea of high wine is te reserveren tot dag van tevoren. Afhankelijk van de drukte in het restaurant tijdens het diner wordt deze in principe in het bargedeelte gereserveerd. Intratuin IJsselstein in Benschop leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.


Nou hiervoor is er een speciale tafel, de ROBUUST biertafel. Gezellig bijkletsen met een luxe high tea met huisgemaakte lekkernijen! Proef de verse soep van het seizoen, groentesticks met een verse dip, een heerlijke crumble, chocolade cannelloni en heerlijke muffins.


Stel je eigen mini broodje samen met een van de huisgemaakte broodsalades. Een heerlijke hamburger van de Big Green Egg of een perfect bereide portie slibtongen. Met Bar-Brasserie Joris in IJsselstein kun je alle kanten op. Vandaag bestel morgen in huis.


De high tea website van Nederland! Vind hier de mooiste locaties, de leukste workshops en de beste cateraars. Geen noo je kunt in onze restaurants altijd terecht voor een vers ontbijtje, een heerlijk belegd broodje en we bieden de keuze uit verschillende taartjes, cakes en rijkgevulde koeken.

Het ideale cadeau om jouw moeder, vriend of vriendin in het zonnetje te zetten! Samen op een bijzondere plek genieten van de lekkerste high tea hapjes, dat kan bij Karel 5. Terwijl wij een casual chique high tea verzorgen in het iconische Karel kunnen jullie elkaar de oren van het lijf kletsen. De winter komt er weer aan, wij hebben heerlijke stamppotten!


De tafel wordt gezellig opgemaakt met kleurrijke theepotten en de etagères worden gevuld met warme scones, verse sandwiches en andere lekkernijen. Bekijk hier alle arrangementen. Yoghurt Barn – high tea Utrecht.


Stoere high tea in de Twijnstraat Foto: Stael. Bij Stael in de Twijnstraat kun je binnenstappen voor een moderne high tea. Je krijgt er geen ‘truttige’ etagère vol lekkers, maar een stoere houten plank met zoete en hartige happen. Macarons, taartjes, soep en quiche bijvoorbeeld. Voor deze high tea betaal je €1per persoon.


Wij hebben helaas nog geen high tea locatie in IJsselstein. Onze gasten waren tevreden. Trek in uitgebreid ontbijt?


Niet alleen door de mooie plek en het theehuis, ook door de bijzondere high tea.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts