woensdag 24 februari 2016

Hay stoelen aanbieding

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Haal vandaag nog die stoelen in huis. Zoek naar hay stoel op de nieuwe KensaQ. HAY werkt samen met zeer talentvolle internationale ontwerpers.


Hay stoelen aanbieding

De meest bekende collectie stoelen is toch wel de AAC About a Chair. Neem bijvoorbeeld de About a Chair AAC22. Deze bestseller van Hee Welling en HAY heeft een opvallend minimalistisch design en is bovendien zeer comfortabel. HAY meubels bestaan onder meer uit design stoelen , zoals de unieke serie HAY about a chair (AAC). De series hebben diverse onderstellen, bekleding mogelijkheden en vele leuke kleuren.


Vorm, functie en comfort zijn optimaal gecombineerd. Een HAY stoel is de perfecte combinatie tussen comfort en Scandinavisch design. Zoals de bekende serie About a Chair kuipstoelen, ontworpen door Hee Welling. Door de ruime keuze uit kleuren voor de kuip, bekledingen en onderstellen combineer je de eetkamerstoelen bij een eettafel naar wens! X (h) Cmaakt je interieur bijzonder!


De zitting en rugleuning van de Result stoel van HAY worden gemaakt van multiplex met een topcoat van eikenfineer die verkrijgbaar zijn in varianten: beige gebeitst, doorzichtig gelakt, mat gelakt en geolied in. HAY Stoelen koopt u veilig en vertrouwd bij MisterDesign. U vindt in onze webshop een groot aanbod HAY stoelen.


Veel van deze stoelen zijn uit voorraad leverbaar. Bent u specifiek op zoek naar een bepaalde HAY stoel en kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice. Koop en verkoop hay stoelen eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Hay stoel , Scandinavisch design. Mooi hay stoel , uitteraad sporen van gebruik maar in een prima staat. Voor euro mag de stoel weg, vaste prijs en alleen ophalen.


Iskos-Berlin heeft een strak vormgegeven zitting en rugleuning gecreëer waarvan alle randen mooi rond zijn afgewerkt. Deze stoel is ook verkrijgbaar met een houten frame. We classificeren de status van een product met de letters A, B, C of D. Op basis daarvan krijgt het product een bepaalde korting.


Hay stoelen aanbieding

Zoveel speelgoed heeft u nog nooit gezien, kom kijken bij webshoppie. Accuvoertuig, Actiefiguur, Babyspeelgoe Bruder of Badspeeltje. Koop nu heel voordelig een nieuwe stoel. Jij bepaalt hoe je betaalt! Maak van jouw huis jouw thuis.


Drijfveer van Hay was om het Deense Design in de huidige omstandigheden te laten herleven, na het grote succes van de jaren “en “60. Rolf Hay , de oprichter, werkt samen met verschillende ontwerpers die elk hun eigen stempel drukken op het design. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Een elegant stoeltje van HAY ! Deze About A Chair AAC1eetkamerstoel brengt comfort en een stoer uiterlijk perfect samen. De AAC1vindt zijn plekje aan (bijna) iedere eettafel door de combinatie van een stalen onderstel met de katoenen zitting. Speciale aanbieding op de Grand Repos en Repos tot 31. Momenteel krijgt u bijvoorbeeld de stoffen variant „Dumet“ voor de prijs van „Volo“. Deze aanbieding geldt ook voor alle varianten in leder.


Alle prijzen zijn reeds verlaagd. Bij aankoop van stoelen krijgt u één stoel gratis. HAY staat erom bekend dat alle stoelen gemaakt zijn met extreem veel passie voor het Zweedse design. Bij ons koop je al een HAY stoel vanaf € 14- Het doel van HAY is om design stoelen te maken die betaalbaar zijn en op die manier proberen ze iedereen aan te spreken met dit design merk.


Hay Neu Chair Stoel Met Zwart Onderstel, Soft Black Kuip (b) 54. De HAY stoelencollectie is een lust voor het oog van elke designliefhebber. Modern, vooruitstreven eenvoudig, in sobere, of juist opvallende kleuren.


De HAY About a Chair lijn bijvoorbeel stuk voor stuk prachtige stoelen die refereren aan designklassiekers, maar net anders dan anders zijn. De About a Chair AACis het resultaat van een samenwerking tussen ontwerper Hee Welling en het merk HAY. Deze fantastische kuipstoel is zowel als eetkamerstoel of als vergaderstoel te gebruiken. Door de jaren heen heeft HAY een indrukwekkend assortiment meubels op de markt weten te brengen. De collectie is ruim, erg ruim.


Van barkrukken, stoelen , fauteuils en banken tot vloerkleden, woonaccessoires en sinds kort zelfs verlichting. HAY is binnen korte tijd zeer populair geworden. HAY presenteert zitcomfort en minimalistisch design als een onweerstaanbare combinatie. De basis is altijd comfort en dat merk je meteen.


Stoelen van HAY zitten gemakkelijk en door het gebrek aan poespas zijn ze eenvoudig te gebruiken in vrijwel alle soorten interieurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts