dinsdag 12 maart 2019

Zwembad purmerend

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


Boek uw Hotel in Purmerend online.

Reserveer online, laagste prijzen. Recreatief zwemmen of waterplezier beleven is alle dagen van de week mogelijk in het zwembad in Purmerend. Het kan in Purmerend in het moderne, centraal in de stad gelegen zwembad.


In de zomerperiode is de speelweide open. Met trots presenteren wij u het Spurd-Leeghwaterbad! In het westen in de provincie Noord-Holland kun je heerlijk zwemmen in de gemeente Purmerend.


Je kunt daarbij kiezen uit verschillende binnenzwembaden en buitenzwembaden. Zoek je ook mooi subtropisch zwembad ?

Er is er vast en zeker ééntje in de omgeving te vinden. In de gemeente Purmerend ligt het Leeghwaterbad. Hiermee maak je kans op je aankoopbedrag retour (tot maximaal € 2per bestelling).


Inwoners van Purmerend met een laag inkomen die aan de voorwaarden van de regeling voor zwemles voor kinderen vanaf vijf jaar voldoen, komen in aanmerking voor een vergoeding van de kosten zwemles voor het A-diploma van de gemeente. Toegangspas en vastrechtkaart verplicht. Heeft u een Bestway zwembad gekocht?


Kies dan voor een Bestway zandfilterpomp. Biertaps, barbecue's en meer. Een Waterland zwembadpomp is van Chinese makelij. Een bijzonder creatieve oplossing voor een zwembad in je tuin.


Zwembad in het Leeghwaterpark in Purmerend. PURMEREND - Terecht apetrots zijn ze, manager Freek Eshuis van het Leegwaterbad in Purmerend en directeur Jancor de Boer van Spurd. Voor recreatief zwemmen en div. Het zwembad krijgt van de bezoekers gemiddeld een als rapportcijfer. Wat een waanzinnig mooi rapportcijfer krijgen we van de bezoekers voor onze inzet, aldus Eshuis.


De zwembaden zijn gerangschikt op plaatsnaam, aan de linkerzijde zie je de namen van het zwembad en aan de rechterzijde de plaats. Prinsenstichting biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. De wensen, ambities en mogelijkheden van de cliënt vinden we belangrijk.

Bent u op zoek naar zwemles? Dan is sportfondsenbad Monnickendam zeker een bezoekje waard! Op onze website vindt u ons aanbo de tarieven en de lestijden.


Ook kunt u hier terecht voor alle nieuwtjes en de agenda. Wij heten u van harte welkom om een keer in ons zwembad te komen kijken of (recreatief) te komen zwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts