maandag 18 maart 2019

Drachten zwembad

Vergelijk Verhuurbedrijven en bespaar op het huren van een Zwembad! Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt!


Zwemcentrum De Welle is een wondere wereld vol waterplezier.

Voor recreanten en sportievelingen hebben we een spetterend aanbod. Kom lekker genieten en ontspannen in één van de leukste zwembaden van Noord-Nederland! Onze missie is het stimuleren van gezond gedrag bij alle inwoners van de gemeente Smallingerland.


In het recreatiebad kun je naast lekker zwemmen, heel veel avontuur beleven! Wie is als eerste beneden van de snelle glijbaan? Welkom bij Revis, de specialist in polypropyleen zwembaden , zwembad overkappingen, spabaden en sauna’s.


Bij het kopen van een zwembad heb je de keuze uit opblaasbare- en opzetzwembaden. Om even af te koelen op een heerlijke zomerdag is een opblaaszwembad heel geschikt.

Laat je kinderen lekker spelen en spetteren in een opblaasbaar zwembad. Deze zwembaden zijn voordelig in de aanschaf en het neemt niet veel ruimte in beslag. Zwembad van Talant De Twirre De Akkers Drachten. Het zwembad kunt u zo vinden: Vanaf ingang van het terrein van Talant, de vierde weg linksaf.


Parkeren bij het gebouw, niet in de omliggende straten! Donderdag december is het gehele zwembad gesloten vanaf 17. Dinsdag december is het zwembad gesloten vanaf 18. Woensdag december gesloten i. Nu wilde ik vandaag het weer eens gaan proberen om hier in Drachten te gaan zwemmen, maar nu blijken jullie op een zaterdag pas om 12:uur open te zijn. Wij wijken dus wederom uit naar een ander zwembad.


Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


In zwembad De Welle kun je ook terecht voor aquajogging, therapiezwemmen, trimzwemmen, zwemmen voor vijftigplussers en aquaspinning. Dat kan in de sauna of het bubbelbad.

Onderhoud is noodzakelijk als je lang wil genieten van een helder, schoon en bacterievrij zwembad. Bij ons vind je verschillende soorten producten voor het onderhoud van jouw zwembad. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een Buitenzwembad in Drachten ! Bekijk een overzicht van alle Buitenzwembaden uit Drachten op een rij. We beoefenen onze sport in het mooie 50-meterzwembad de Welle in het centrum van Drachten , waar we ook een eigen clubhuis hebben (aan de achterzijde van het zwembad ). We kennen binnen onze vereniging verschillende disciplines en bestrijken daarmee een groot gebied binnen de zwemsport.


Elke dag een stap in de goede richting bij Sportschool Ebert Bel me terug. Op deze pagina vind je de zwembaden van de provincie Frieslan ideaal wanneer je op zoek bent naar een zwembad in de buurt. Er zijn diverse soorten zwembaden , zoals een binnenbad en een buitenbad.


Subtropisch zwembad Swimfun in Joure. Het zwemparadijs is dus een heerlijke plek om een dagje te genieten. Geniet bijvoorbeeld van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts