woensdag 27 maart 2019

Fietsenrek schuur

Op zoek naar een fietsenrek voor de schuur? Vandaag bestel morgen thuis. Koop nu een fietsbeugels of fietsstandaard bij Hollandbikeshop. Bekijk ons volledige aanbod online. Zet je fiets in dit Dyto fietsenrek.


Zo kun je je fietsen keurig naast elkaar zetten in deze stevige standaard.

In het fietsenrek passen fietsen en dit zorgt voor ruimtebesparing in je garage of schuur. Het fietsenrek is geschikt voor fietsen met een banddikte van maximaal 6. Een nieuw fietsenrek of ophangsysteem nodig om fietsen netjes op te bergen? Dit systeem wordt aan de muur van een gebouw gemonteerd met mm bouten.


Deze bouten zijn niet inbegrepen bij het product. Fietsen die in het fietsenrek geplaatst worden staan in een hoek van graden ten opzichte van de muur. Het Perel OBS- fietsen fietsenrek biedt plek voor drie fietsen.


Het rek is geschikt voor fietsen met een.

Het heeft twee vooruitstekende pinnen die met rubber zijn omhuld. Aan deze twee halve meter lange onderdelen kun je vrij eenvoudig je tweewieler bevestigen. Fietsenrek , Fietsen rek , Fietsenrekken, Fietsenstandaard.


Met het aanschaffen ervan bespaar je veel ergernis, want je creëert er ruimte en overzicht mee. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een kleine schuur of garage met veel rijwielen hebt. De fiets blijft door het fietsenrek makkelijker staan. In dit assortiment vindt u diverse fietsenrekken, fietsbeugels en fiets-hangrekken. Een fietsenrek op uw bedrijfsterrein zorgt voor een nette indruk en voor veiligheid.


Van een fietsbeugel voor fiets tot grotere fietsenrekken met plaats voor fietsen. Daarnaast leveren wij ook overkappingen en wanden, zodat de fietsen droog kunnen staan. Wij helpen u graag verder! Je fietsen netjes en schadevrij opbergen in de schuur of tuin?


Wanneer je op een werkdag vóór 16:bestelt, heb je je nieuwe fietsenrek de volgende werkdag al in huis! Gemiddeld hebben we in Nederland fietsen per persoon. Om orde en ruimte te houden in de schuur , garage of berging is een fietsenrek onmisbaar.


Dankzij het fietsenrek staan de fietsen niet meer tegen elkaar en voorkom je beschadigingen aan de lak en kabels. Staat je fiets altijd ingeparkeerd tussen de fietsen van anderen?

Een fietsenberging is een ideale oplossing om uw fiets of motor te stallen, zeker als deze op een droge en veilige plek moet komen te staan. Niet iedereen heeft de beschikking over een schuur , garage of carport. Of u heeft misschien een garage, maar naast de auto is er geen plek meer om nog een aantal fietsen in te plaatsen.


Ook zijn de fietsbeugels extra breed zodat ook mountainbikes met banden tot mm stevig staan. Door middel van het fietsenrek is de fiets makkelijk te plaatsen en blijft door het fietsenrek makkelijker staan. Hertog Jan reclamebord ”1xcm” (FH729) € 495. Heineken bier reclamebord x 1cm. Bedenk wel dat je met een fietsendrager voor fiets dus nooit een extra fiets kunt meenemen.


Bij het opbergen van de fietsendrager is het fijn als het een handzaam model is – het laatste wat je wilt is een schuur vol met losse fietsendrager-onderdelen. Kijk daarom goed of een fietsendrager inklapbaar is of dat het een opvouwbare. Een haast onmisbaar item in elke nederlandse schuur , garage of tuin is een fietsenrek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts