maandag 25 maart 2019

Dracena plant verzorging

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. Ruime keuze planten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen.


Planten zie onze aanbiedingen!

Alles voor jou en je kindje! Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Hiernaast verlangt hij weinig onderhoud en andere specifieke handelingen, hierdoor is de Drakenboom goed geschikt als plant voor kantoor. Dit komt mede doordat deze plant oorspronkelijk uit Afrika komt, waar het klimaat nogal ruig is voor planten.


Bekijk het overzicht en lees handige tips en adviezen. De plant , die telkens haar onderste bladeren laat vallen, groeit langzaam, maar uiteindelijk zullen hoogtes tot maximaal twee meter bereikt kunnen worden. Afkomstig uit tropische gebieden, houden deze planten van een vochtige en warme omgeving.

Zorg dus regelmatig voor een fijne sproeibeurt of zet je plant even onder de douche voor hetzelfde effect. Wat is de beste standplaats, welke verzorging is nodig, hoe vermeerderen, wat is de bloeiperiode en welke ziekten kent de plant. Deze planten zuiveren de lucht dus beter dan gemiddelde plant en dus ideaal voor ruimten waar wordt gerookt of waar printers staan.


Bestel de exclusieve lijn van MGC Derma nu in Nederland. Al je natuurlijke verzorgingsproducten vind je op onze website. In de lente en zomer om de zes weken kamerplantenvoeding geven, in herfst en winter niet voeden.


De oervader (of –moeder) van deze plant , de Drakenbloedboom is een bron van magie, van kennis, wijsheid en vruchtbaarheid. Toen ik thuiskwam met die tweede plant zag ik dat het dezelfde naam was als die eerste plant , maar toch lijken ze niet op mekaar. De plant houdt van licht, maar kan ook in donkere plaatsen overleven.


Geef de plant genoeg water, zodat de potgrond altijd nat blijft. In Nederland staat de dracaena draco ook wel bekend onder de naam drakenbloedboom. Resultaten van zoekmachines!


Dracaena een saaie kantoorplant? Verzorgingsproducten met een doel. Ook kan de plant leven in ruimtes met nog minder licht, maar dan groeit de plant langzamer.

Er komt dan vocht vrij wat giftig kan zijn voor huisdieren. Daarnaast kan het eten van het blad zorgen voor maagproblemen. Ontdek je dat er is gegeten van de plant ? Neem dan voor de zekerheid altijd contact op met de dierenarts.


Er ontstaan wel vertakkingen bij het ouder worden van de plant. Deze plant zou stoffen als xyleen, De verzorging van deze kamerplant is eenvoudig. Water heeft hij niet erg veel nodig, als de grond wat droog begint aan te voelen dan is het tijd voor wat water. Echter zal hij deze zelden vormen in de huiskamer. Enkel oudere planten kunnen bloemen gaan vormen binnenshuis.


De Draecena marginata heeft smal lancetvormig blad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts