dinsdag 12 maart 2019

Eurotel lanaken zwembad

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Vergelijk en spaar tot. Voordelig hotelarrangement. Maak gebruik van de lage prijs! Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden.


Dé ideale sportaccommodatie in de Euregio voor jouw sport-, training-, of voetbalstage. Bereid jouw team in ons sporthotel voor op een nieuw, uitdagend seizoen. Bij Fitness Studio Eurofit gaat het om veilig en optimaal sporten.

Vetverbranding en afvallen, conditie verbeteren, sterker worden, stress verminderen, meer energie,. Het hotel biedt openbare parkeergelegenheid en een binnenzwembad. Het centrum van de stad ligt op ongeveer minuten wandelen. Restaurant Bien Soigné serveert lunch en diner bereid met verse ingrediënten, seizoensgebonden groenten en Franse of mediterrane wijnen.


De bar van Eurotel is voorzien van een open haard en biedt drankjes en een selectie plaatselijke, Belgische bieren. Geen goede combi, Enjoy-gasten en overige hotelgasten. VRIJZWEMMEN: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. KINDERFEEST uur of meer het gehele. Elke kamer heeft ook gratis WiFi.


Krijg meteen de laagste prijzen! Betaal met iDeal of credit card. Een plek waar sport, ontspanning, vrije tijd en mensen samenkomen met een aanbod op maat van families, van groot en klein, waar de drempel laag ligt en waar het grote.


Al deze zalen zijn multifunctioneel en hebben natuurlijk daglicht. Restaurant en bar Bien Soigné: uitstekende gerechten en een elegante en gastvrije setting. Dit gezellige en gastronomische restaurant heeft een capaciteit van 2personen.


Culturele hoogtepunten die je hier kunt bezoeken zijn onder andere Vrijthof en Natuurhistorisch Museum.

Een aantal andere bijzondere bezienswaardigheden zijn Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw en Sint-Servaaskerk. Wij hebben meer van de omgeving gezien omdat wij een fietsvakantie in deze regio hebben gehouden. Knooppunten routes zijn overduidelijk aangegeven. Dus leuk om te doen in een prachtige natuur.


Lanaken is een mooie plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts