donderdag 21 maart 2019

Hoe gebruik je een vibrator

Het zacht trillende apparaat kan een prettig gevoelgeven dat een aanvulling is op handmatig masturberen. Ook tussen partners kan een vibrator worden. Als je geen behoefte hebt aan stimulatie door een penis of gewoon (ook) op een andere manier gestimuleerd wilt worden, is de vibrator een goede keuze als erotisch speeltje. Vibrators zijn trilstaven zonder een specifieke penisvorm. Je kunt met een vibrator alle denkbare plekjes van je lichaam stimuleren.


In het algemeen geldt: koop liever gewoon een vibrator of ander speeltje als je iets wilt hebben om mee te spelen, experimenteren met allerlei dingen kan gevaarlijk zijn. Bovendien, je wilt denk ik écht niet diegene zijn die naar de dokter moet omdat je een of ander iets in je hebt zitten wat daar niet hoort. Een brede verscheidenheid aan hoe gebruik je een vibrator -opties zijn voor u beschikbaar, zoals passieve. Er zijn 1hoe gebruik je een vibrator leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


De vibrator kan dan bijvoorbeeld worden gebruikt om een partner tot een orgasme te brengen, of om lustgevoelens te versterken. Bij een vibrator wordt soms een glijmiddel gebruikt, bij anaal gebruik is dit noodzakelijk. Je moet ook gebruik maken van glijmiddel op waterbasis bij het gebruik van een vibrator voor penetratie. Als u niet het delen van uw vibrator en gebruiken het alleen voor jezelf, dan kunt u kiezen voor een condoom gebruiken.


Begin langzaam met penetratie en jezelf gewekt door het gebruik van de vibrator extern eerste. De Little Rooster ziet er een beetje uit als een klein schepje. Op het ronde paneel zit een scherm met daaronder twee knopjes.


In de gebruikshandleiding staat stap voor stap uitgelegd hoe je de alarminstellingen aanpast. Je kunt tevens een maximaal power van vibratie aangeven en kiezen voor verschillende ritmes. Wil je de vibrator gebruiken met je partner of liever alleen?


Vind je penetratie belangrijk, of wil je vooral de clitoris stimuleren? Er zijn verschillende vibrators voor verschillende soorten stimulatie, zoals g-spotvibrators, anale vibrators of prostaatvibrators. Je kan ook nog kiezen voor extra stimulerende opties, zoals een geribbelde vorm.


Het gebruik van sex toys heeft een positieve en gezonde invloed om je sexualiteit verder te ontwikkelen. Belangrijk is wel dat je een toy op de juiste manier gebruikt en goed verzorgd. Vroeger was het leven overzichtelijk. Een telefoon haalde je bij de PTT, je stroom kwam van het GEB en een vibrator was een trillende staaf die je aan en uit kon zetten.


Om je een beetje te helpen hebben we een paar sub-categorieën voor je gemaakt. Met bijbehorende top-lijstjes. Stel de vibrator niet bloot aan extreme warmte of kou en bewaar hem op een schone plaats zodat jouw “Thrill” direct gebruiksklaar is wanneer jij er ook klaar voor bent.


Deze kan de buitenlaag beschadigen. De “Thrill” mag niet in een vaatwasser of ander. Ze hebben meestal een as in het midden die door middel van elektriciteit gaat roteren.


Normaal gesproken zou je het liefst willen dat een motor zo min mogelijk wiebelt of trilt. Maar bij een vibrator probeer je juist het tegengestelde te bereiken. Om die trilling te veroorzaken, neem je een gewicht en boort daar. Hoe meer trilling, des te beter. Een vibrator is echter geen wondermiddel voor problemen met of tijdens de seks!


Wanneer je een vibrator gebruikt, dan is het meestal prettiger als je dit doet in combinatie met een glijmiddel. Welke vibrator is het beste? Wanneer je samen een vibrator uitzoekt, dan is het belangrijk om te letten op hoe en hoe snel je wilt dat de vibrator trilt. Als je iets zoekt waarmee je kunt penetreren, dan is deze vibrator niet geschikt. Zoek je echter een nieuwe ervaring voor uitwendig gebruik , dan zit je helemaal goed.


Het uiterlijk van deze vibrator is heel opvallend. Het glimt en kan in veel soorten tijgerprenten worden gekocht. Ontdek de meervoudige extase die alleen een siliconen vibrator je kan bieden. Fun vibrator Mannen die wel houden van een pleziertje, weten altijd raad met onze fun vibrators ! Gebruik zo’n apparaat zelf of geeft hem aan een vriend die volgens jou nodig eens van bil moet.


Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Vibrator inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Vibrator en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in terechtgekomen? Wat ik nog niet gezien heb in de reacties is dat dit erg goed te gebruiken is in combinatie met een gewone vibrator (ik gebruik de Seven Creations Jelly Purple Dong - Dildo - Lavendel - Ø mm, ook van bol.com).


Geloof me, deze op trillende functie in combinatie tegelijk met de pinguïn geeft je een gevoel dat je nog nooit hebt ervaren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts