woensdag 20 maart 2019

Natuurlijke tuin ontwerp

In minuut Gratis Offertes van Hoveniers uit uw regio. Het is belangrijk dat de materialen in je tuin kloppen bij de natuurlijke uitstraling. Kies daarom ook voor een natuurlijke schutting en stenen muurtjes of houten bielzen. Voor een stenen stapelmuurtje met een natuurlijke uitstraling kun je stenen uit de Brickwall serie van Excluton gebruiken. Een tuin met mooie lijnen en weelderige beplanting met afwisseling in bla bloemkleur, bloeitijd en bloeivorm.


Maar ook een tuin waarin uw wensen op het gebied van gebruik, onderhoud en vormgeving worden vervuld. Vuur en water horen ook in een natuurlijke tuin thuis. Een goed ontwerp voor een natuurlijke tuin houdt rekening met alle leefomstandigheden ter plaatse, wat een prachtige tuin oplevert, maar ook nog eens een onderhoudsarme tuin. Een natuurlijke tuin ontleent zijn uitstraling voornamelijk aan de beplanting. Water vormt een bijna onmisbaar element in de natuurlijke tuin.


Glooiende wintergroene hagen bufferen het zicht op de achterliggende beplanting. De hagen voorzien de tuin niet alleen van privacy maar ook van geborgenheid. Natuurlijke tuinen ontwerpt Monique en anders met plezier en liefde.


Natuurlijke tuin ontwerp

Zowel voor particulieren als bedrijven. Ons concept is een tuin geïnspireerd op de natuur, met daarin een combinatie van vaste planten, grassen en duurzame materialen. Nu is het ook de tijd om aan uw border te werken en plannen te maken voor het voorjaar, denk daarbij ook eens aan een natuurlijke border en wordt ook pionier van een nieuwe manier van tuinieren! Zonder het van elkaar te weten zijn ook Henk Gerritsen, Rob Leopold en Ton ter Linden bezig met wat later bekendheid krijgt als Dutch Wave. Kies vandaag nog voor een natuurlijke tuin.


Het succes van deze combinatie van structuur en losse natuurlijke beplanting in zachte geel tinten heeft zich intussen al bewezen in meerdere publicaties over deze tuin. Ruim jaar ervaring met het maken van tuinontwerpen en beplantingsplannen, en het aanleggen en beheren van tuinen. TUINONTWERPEN ongewone ontwerpen voor een gewone tuin. Een kleine tuin ontwerpen vraagt om slim en creatief gebruik van de ruimte.


Natuurlijke tuin ontwerp

Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin. Wil je een natuurlijke vijver, dan kun je beter kiezen voor goudwinde, goudelrits, sarasa of shubunkin. Laat de eerste visjes pas na enkele maanden los in je nieuwe vijver. Dan hebben planten en bacteriën de tijd gehad om een natuurlijk evenwicht te vormen. Na het plaatsbezoek bezorg ik je een offerte voor het maken van het tuinontwerp en het bijhorend beplantings- en technisch plan.


Een plaatsbezoek is gratis en vrijblijvend binnen een straal van 20km rond Tienen. Voor tuinen die verder gelegen zijn, is een plaatsbezoek betalend. Verantwoorde keuzes met betrekking tot plantsoorten en materiaalsoorten staan voorop.


Natuurlijke tuin ontwerp

In een natuurlijke tuin is het eigenlijk de bedoeling dat de tuin er niet aangelegd uitziet. De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u met veel plezier bij het ontwerpen van een natuurlijke tuin. De natuurlijke tuin heeft het hele jaar door iets unieks te bieden.


Gazon loopt smal weg naar achteren waardoor optisch enorme diepte ontstaat. Tuin bij hoekwoning met drie terrassen en een opvallende pergola. Tuinontwerp voor gezellige natuurlijke tuin. Bloeiende planten en een natuurlijke stijl. Op een prachtige plek in Bergen (Noord Holland) aan de rand van de duinen maakten we dit tuinontwerp voor een natuurlijke tuin en deden we ook de realisatie.


Onze voorliefde voor natuurlijke tuinen in combinatie met strakke architectuur komt in dit project goed tot uitdrukking. Bij bedrijven met tuinmateriaal zijn vaak ook kleine showtuintjes aangelegd waarin je het effect van de verharding goed kunt zien. Veel informatie en inspiratie voor tuinontwerpen krijg je ook bij een bezoek aan de Tuinen van Appeltern.


Een tuinplan vraagt om een structuur van lijnen, de zogenaamde basisvormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts