maandag 11 maart 2019

Subtropisch zwemparadijs aquafun sportiom

Alle Vakantieparken op een Rij. Het golfslagbad en het zwembad achter de rotsen, en de glijbanen zijn open. Beleef een compleet dagje uit in subtropisch zwemparadijs AquaFun ! Klik hier voor meer informatie. Subtropisch zwemparadijs Aquafun Sportiom.


Stort je van de top van een vulkaan in het golfslagba roetsj in no-time van één van de snelle glijbanen het water in of laat je meeslepen door de avontuurlijke wildwaterrivier. De allerkleinsten vermaken zich in het kinderbad. In de zomer is ook het buitenbad geopend. Sportiom Aquafun Den Bosch Zwemparadijs Copy and use of my video is not allowed. Roetsj van de snelle glijbanen, spring met een luchtband in de wildwater rivier of trotseer de golven in het golfslagbad.


Het is erg leuk om Aquafun Sportiom in Den Bosch eens te bezoeken. Hieronder lees je meer over de ligging, praktische informatie en verdere bijzonderheden. Ligging en praktische informatie subtropisch zwembad Aquafun Sportiom in Den Bosch.


Zoals je al hebt kunnen lezen is subtropisch zwembad Aquafun Sportiom te vinden in Den Bosch. AquaFun telt twee grote en tegelijkertijd supersnelle glijbanen. Voor liefhebbers van snelheid en sensatie zijn deze glijbanen de tofste plek van het zwemparadijs.


Dankzij een lichteffect in één van de glijbanen lijkt het zelfs alsof je nóg harder gaat. Het grotten-thema van zwembad AquaFun wordt vervangen voor een nieuw thema. Het beschikt over allerlei leuke en spannende attracties, in het overdekte zwemparadijs , zoals een wilde rivier, golfslagbad en supersnelle glijbanen. In het gebouw bevinden zich onder andere een ijshockeyhal en een subtropisch zwemparadijs. Zwemparadijs AquaFun Sportiom in Den Bosch leent zich ook goed voor een vriendinnendag, kinderfeestje (vanaf € 1p.p.) en schoolreisje.


Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. In het subtropisch zwemparadijs Aquafun Sportiom voel je je een echte avonturier. En in de glijbanen lijkt het alsof je veel sneller gaat dan het werkelijk is.


Wanneer je binnenstapt in het zwemparadijs Aquafun van Sportiom , waan je jezelf echt op een tropisch eiland. Met een levensgrote vulkaan, twee spannende glijbanen, grotten waar je doorheen kunt zwemmen en een wildwaterbaan dwars door de vulkaan heen, is hier genoeg avontuur te beleven. Het zwembad bestaat uit een aantal delen.


Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in Den Bosch. Ook is de luchttemperatuur warmer dan bij een normaal zwembad. Daarnaast is het goed om te weten dat een subtropisch zwembad als het ware een andere benaming is voor een uitgebreid recreatief zwembad.


Als je naar een subtropisch zwemparadijs gaat, is het vaak niet mogelijk om gewoon baantjes te trekken. In subtropisch zwemparadijs Swimfun vind je alles wat je van een subtropisch zwemparadijs verwacht. Natuurlijk is er een golfslagba en zijn er diverse soorten glijbanen waar je alleen of samen van af kan, zoals in de magic oval een bandenglijbaan. Aan de voet van een vulkaanhelling ligt subtropisch zwemparadijs AquaFun. Probeer één van de twee vernieuwde supersnelle glijbanen.


Met een speciale nieuwe verflaag is de glijbaan donker gemaakt op een paar ringen na. Door dit effect lijkt het alsof je veel sneller gaat dan in werkelijkheid is. Of daal af van de sensationele Coco Wave. Sportiom , een spetterend en sportief schoolreisje organiseer je bij AquaFun Sportiom ! Bij subtropisch zwemparadijs AquaFun zwem je door het golvende water aan de voet van een vuurspuwende vulkaan, roetsj je in een zwemband door de wildwaterrivier naar beneden, trotseer je snelle glijbanen en zwem je tussen echte rotsen!


Nederland telt zo’n subtropische zwembaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts