vrijdag 22 maart 2019

Houten keerwand

Bestel hier uw betonnen keerwand. Scherpe prijzen en op maat gemaakt. Stel nu online je sleufsilo samen. Advies en offerte op maat. Keerwanden uit voorraad geleverd.


Houten keerwand

Breed assortiment, altijd voordelig en snel. Wij leveren op vaste dagen per postcode uw beschoeiing palen, planken enzovoorts, wel zo handig! Een keerwand is in eerste instantie vooral erg functioneel. Je kunt deze nuttige eigenschap echter ook combineren met het aangename door van je keerwand iets moois te maken.


Allereerst kun je kiezen voor een houten keerwand in plaats van de traditionele betonnen keerwand. U moet er immers voor zorgen dat het terras niet verzakt en de tuingrond niet langzaam het water in zakt. Anders kunnen steeds grond en zanddeeltjes wegspoelen, waardoor het terras op den duur zou gaan verzakken.


Beschoeiing plaatsen Voor het opvangen van hoogteverschil in de tuin, bijvoorbeeld bij de oever van een beek, is beschoeiing plaatsen of een damwand plaatsen een goede oplossing. Voor hoek-, tussen of eindoplossingen bij houten damwand-constructies leveren wij ook de bijbehorende hoekpalen voor de damwand. Over de juiste combinatie van damwand houtsoort en damwandconstructie adviseren wij graag. Duurzaamheid van houten keerwanden.


Beton is dan misschien wel heel sterk, maar is minder gemakkelijk te plaatsen en te manipuleren. Hierdoor krijg je met houten keerwanden meer opties en vind je vast iets dat bij jouw stijl past. Raadpleeg hier handige tips voor de aanleg van een houten keerwand of beschoeiing. Zowel voor een verhoogde tuinborder of walbeschoeiing aan de waterkant zijn deze tips te gebruiken. Algemene werkwijze beschoeiing plaatsen.


Houten keerwand

Een beschoeiing, damwand of keerwand wordt gebruikt om een hoogteverschil in de grond op te vangen. Je keerwand in hout zal trekken en schotelen door de invloeden van de opgehoogde gron de plaatsing in stabilisé en het kontact met de buitenlucht. Das handje kantje boordje, maar mits wat aandacht ? Deze beschoeiingsschotten met duurzaamheidsklasse (dus lange levensduur circa jaar) leveren wij uit eigen voorraad. Deze Angelim Vermelho hardhouten beschoeiingschotten, ook wel houten keerwand genoem circa meter hoog en meter lang.


Het alternatief voor het zelf bouwen van een damwand. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Groot aanbod tuinartikelen online! Voor elke toepassing heeft Bosch Beton een keerwand. Hieronder hebben wij de meest voorkomende toepassingen gevisualiseerd met een zogenaamd belastingschema.


Wilt u keerwanden op een andere manier gaan toepassen dan de standaardtoepassingen, kunt u gewoon contact met ons opnemen. HOUTWIJZER HOUTEN DAMWANDEN Het hout heeft een sterke kruisdraad. Ondanks de hardheid van het hout is het machinaal goed te be-werken. Bij spijkeren en schroeven moet het hout voorgeboord worden. Op grond van het hoge tan-ninegehalte in het hout kan bij gebruik van stalen bevestigingsmiddelen in nat hout grijsblauwe verkleu-ringen ontstaan.


Heb jij niveauverschillen in je tuin die je op een esthetische manier wil opvangen? Dan is het raadzaam om een houten damwand of keermuur te plaatsen van hoogwaardige kwaliteit in azobĂ© hout of Okan hout. Naast het grote assortiment aan nieuwe betonnen keerwanden hebben wij ook een groot aantal L- keerwanden en U- keerwanden staan die worden. Houten damwand en keermuren. Gebruikte keerwanden nette elementen 60cm breed 120cm hoog stevige keerwandjes ongeveer 300kg stuk €2-.


Je ziet een beschoeiing, damwand of keerwand vooral bij waterkanten, een sloot in de achtertuin, lagere oevers en bij glooiende terreinen. Een houten damwand en een hardhouten damwand bestaan uit planken met mes en groef, die bij het plaatsen van de damwand verticaal in de grond getrild worden. Uiteraard kunnen de keerwanden op bestelling worden voorzien van extra wapening voor uitvoering in verkeersklasse 4of 600. Lees meer over keerwanden verkeersklassen. Het hout dat gebruikt wordt voor een houten beschoeiing kan van elke soort zijn.


Denk hierbij aan eikenhout, kastanjehout, vurenhout en verschillende soorten hardhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts