dinsdag 19 maart 2019

Distributiebakken

Distributiebakken voor transport met gesloten deksel. Kunststof distributiebakken zijn hét duurzame alternatief voor kartonnen dozen! De grootste collectie Transportbakken! Ook goedkope Transportbakken. Altijd de passende bakken voor uw eisen en producten: wij adviseren u graag!


Distributiebakken

Al na vijf retourtransporten hebben ze zichzelf terugverdiend. Om die reden worden distributiebakken gebruikt voor het transport van waardevolle en vertrouwelijke producten. De bakken zijn bovendien praktisch en efficiënt in gebruik. Zo kunnen de bakken met dichte deksel gestapeld worden.


Dit assortiment distributiebakken helpt daar zeker aan mee. De kunststof distributiebakken vervoeren uw producten tussen de winkels, distributiecentra of groothandel. Met als groot voordeel dat de distributiebakken in lege toestand in elkaar genest kunnen worden. Dat geeft een aanzienlijke besparing aan ruimte en kosten bij transport en opslag.


Distributiebakken

Vanwege de getande zijkanten van de deksel wordt dit ook vaak een krokodillendeksel genoemd. Waardevolle goederen veilig en verzegeld vervoeren – dat kan in onze distributiebakken. Deze verzegelbare blauwe dekselbakken worden veel ingezet bij (nacht)distributie en verzegeld transport van medicatie, elektronica en kleding.


De distributiebak heeft een tweedelige deksel en een ruimtebesparende vorm. Door de Euronorm maatvoering zijn de distributiebakken efficiënt te stapelen op een europallet, een industriepallet, een rolcontainer of een verrijdbaar onderstel. De vormgeving van de distributiebakken zorgen er voor dat er maximaal gebruik van de ruimte kan worden gemaakt. Cookies op SchiphorstShop. Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.


Distributiebakken

Duurzame, kunststof distributiebakken van hoogwaardige, industriële kwaliteit geschikt voor oa. Gemaakt van stevig polypropyleen. Deze stapelbare en nestbare distributiebakken voldoen aan de euronorm afmetingen en zijn in lege toestand nestbaar wat meer dan ruimtebesparing op kan leveren t. Unfortunately it is not possible to place orders on JekaShop.


De toepassingen zijn veelvuldig en overal inzetbaar. Deze distributiebakken zijn het alternatief voor kartonnen dozen. Door de stevigheid treedt er minder vaak transportschade op. Ook zijn ze makkelijk te sluiten, zonder het gebruik van plakband.


Distributiebakken

Ze zijn eventueel te voorzien van handige veiligheidszegels zodat niemand bij de inhoud kan. Verder worden deze bakken ook veel gebruikt als verhuisbakken. Ze zijn de perfecte logistieke oplossing voor zowel opslag, facility management, orderverzameling, distributie als verzegeld transport. Door hun duurzaam karakter zijn ze trouwens zeer kostenbesparend. Vandaar dat distributiebakken ook weleens transportbakken genoemd worden.


Daarnaast zijn de bakken comfortabel op te tillen dankzij de handgrepen. De afmetingen van de distributiebakken volgen de euronorm wat betekent dat ze op een europallet naast elkaar gestapeld kunnen worden met minimale restruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts