dinsdag 12 maart 2019

Intex zwembad 300

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Intex zwembad op Vergelijk. Vind intex zwembad het nu op Kensaq.


Het zwembad biedt zowel u als uw kinderen zwemplezier en verkoeling in uw eigen achtertuin. Het zwembad is groot genoeg voor het hele gezin, of organiseer een echt zwemfeestje! Met dit formaat zwembad geniet het hele gezin van waterplezier thuis!


Dit zwembad is uitgevoerd. Na de zomer kun je het zwembad schoonmaken en opruimen, het zwembad weegt 2kg. Als het waait blijft het afdekzeil ook goed op het zwembad zitten. Te gebruiken voor rechthoekige frame zwembaden tot 3x 2cm.


Meer geluksmomentjes buiten! Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Afmetingen: 3x 1x cm. Dan is het zwembad voor ongeveer gevuld. Het zwembad heeft een praktische vorm en is gemaakt om meer ruimte voor zwemmers te creƫren.


Het doek is vervaardigd van sterk 3-laags PVC met gerasterde polyester tussenlaag. Koop en verkoop intex zwembad 3x 2eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Met een afdekzeil voorkomt u dat er vuil en bladeren in het water komen als u het zwembad niet gebruikt. Daarnaast zorgen de gaten ervoor dat u het.


Geniet met het hele gezin van een zwembad. Het sterke frame en de stevige kwaliteit van het bad maken dit ronde opzetzwembad geschikt voor zomers lang zwemplezier. Bovendien is deze nieuwe versie uitgevoerd in een subtiele lichtgrijze. Het sterke frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoating over de gehele binnenkant en buitenkant van het de buizen, voor een extra goede bescherming tegen roest. Iedereen kent wel het frame zwembad met donkerblauwe zwembadfolie.


Deze serie zwembaden is betaalbaar, kenmerkt zich door eenvoudige montage en onderhou is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor kleine en middelgrote tuinen. Met een rechthoekig zwembad maak je optimaal gebruik van de ruimte in je tuin. Verder is een rechthoekig zwembad perfect om lekker in te gaan liggen of om baantjes te trekken. Rechthoekige zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is een rechthoekig opblaas zwembad makkelijk op te zetten en weer op te bergen.


Bij alle zwembaden wordt een uitgebreide handleiding meegeleverd die in eenvoudige stappen uitlegt hoe het zwembad opgezet moet worden. Ieder zwembad heeft een uitlaatventiel waarop een tuinslang aangesloten kan worden om het water uit het zwembad te laten. Ook is ieder zwembad voorzien van een aansluiting voor een filterpomp. Het metalen frame zorgt voor een stabiele basis die schommelingen in het zwembad met gemak kan opvangen. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


Bestel online bij De Boer. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Door de rechthoekige vorm kan dit zwembad bijvoorbeeld in de hoek van je tuin of terras worden neergezet, waardoor je praktisch met de ruimte kunt omgaan.


Intex zwembad 300

Het bad heeft naast het sterke frame ook nog eens een oogstrelend design. Je vindt zwembaden in alle soorten en maten bij ons op de website. Metal Frame Zwembad : Sterke 3-laags wanden.


Online kun je alle baden bekijken en vergelijken, een zwembad aanbieding opzoeken en kun je het beste zwembad kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts