woensdag 6 maart 2019

Schimmel inspectie

Als een van deze toepassingen u bekend klinkt, kunt u wellicht overwegen om een inspecteur te laten langskomen voor een inspectie van mogelijke schimmel. Een schimmel inspectie zal allereerst moeten worden uitgevoerd voordat de schimmel kan worden getest. Hiervoor kunt u beroep doen op een schimmel -inspecteur. Resultaat schimmel inspectie in huis.


Nadat wij een schimmel inspectie in huis hebben uitgevoerd kunnen wij u precies vertellen of u met schimmels te maken heeft en met welke schimmel (s) dan precies.

Ook vertellen wij de in welke hoedanigheid de schimmel aanwezig is en wat dit voor gezondheidsrisico’s heeft. Huurt u een woning bij een van de genoemde corporaties? Komt u er met uw corporatie niet uit?


Dan kunnen wij voor u een onafhankelijk onderzoek doen. Wij doen alleen onderzoek in de woning als u alle stappen met uw corporatie heeft doorlopen om er samen uit te komen. Niet alleen het soort schimmel , maar ook de ernst van de schimmel evenals de te bestrijden oppervlakte is op dit vlak van belang.


De gemiddelde kosten voor het laten verwijderen van schimmel wordt al snel duidelijk bij het bekijken van onderstaande tabel.

Besluit uit tot uitvoering van het advies dan kan het zo zijn dat u de volledige kosten terugkrijgt. Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. Dan kunt u ook gebruik maken van onze online zwaminspectie. Maak in dat geval een aantal foto’s van de situatie en stuur deze naar ons op via het online zwaminspectie-formulier.


Voor slechts € 5- beoordelen wij de situatie en brengen wij een advies uit. Tijdens hun inspecties bij veehouders stuiten NVWA-inspecteurs op schrijnende situaties. Sommige boeren zijn al jarenlang in beel blijkt uit de door DierRecht opgevraagde rapporten. Hieronder de situatie bij een boer uit de Betuwe. Genoeg reden om de schimmel in uw huis te bestrijden dus.


Murprotec zet zich al jaren in voor de strijd tegen schimmels en vocht in huis en heeft de perfecte oplossing om schimmels te behandelen, ook in uw huis. Schimmelbestrijding in huis. Met deze richtlijn kan de GGD antwoord geven op de vraag of vochtproblemen en de eventueel aanwezige schimmels een risico vormen voor de gezondheid. Let op: als het vochtprobleem niet is verholpen, komen schimmels vanzelf weer terug.


Maak schimmelplekken op gladde oppervlakken (zoals geverfde muren, plafonds, en zeil) schoon met soda opgelost in heet water. Gebruik een harde, natte borstel en draag handschoenen en een mondkapje.

Houtworm bestrijden, boktor bestrijden, schimmel , vocht en zwam. B-Team is een gespecialiseerd bedrijf in houtworm bestrijden, boktor bestrijden, schimmel , vocht en zwambestrijding. Daarnaast voeren wij visuele inspecties uit, bijvoorbeeld bij aankoop van een woning, en maken wij rapportages in Nederland.


Zorg daarnaast dat de oorzaak van schimmel wordt verholpen, anders treedt schimmelvorming beslist snel weer op. In de praktijk blijkt dat een groot deel van de oorzaken en gevolgen dan reeds duidelijk wordt. Zoveel mogelijk informatie wordt verzamel zoals: wat is de constructie? Zwarte vlekken op het behang? Vochtproblemen en - inspectie.


Plinten die aangetast zijn door rot? U doet er goed aan het risico van vocht in huis serieus te nemen. Een simpel defect kan, voor u het weet, ernstige gevolgen hebben.


De zichtbare tekenen die u ziet zijn dikwijls slechts symptomen van een onderliggend probleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts