donderdag 27 september 2018

Tuinhuis woudenberg

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Hoge kwaliteit en gratis geleverd.


Opzoek naar een mooie houten tuinhuis? Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem gelijk! Een tuinkamer compleet naar uw smaak gemaakt. Contactpersoon: Itske van den Born, WilgenlaanTel.


Deze wordt om de week op maandagavond gegeven door: Rinke Schuitenmaker en Johan Leeuwdrent. Veelal wordt er gebruik gemaakt van Douglas hout. Blokhutten kopen in Woudenberg. Er zijn nog geen waarderingen geplaatst.


Droomt u van een mooie en sfeervolle overkapping in uw tuin? Bent u op zoek naar een houten tuinkast? Of zou u niets liever dan een stijlvolle schutting willen? Dan bent u bij Lawo Woudenberg aan het juiste adres. Bij Lawo in Woudenberg bieden wij een zeer breed en divers assortiment aan tuinhout en tuinafscheiding.


Wij leveren met name in de regio Amersfoort, Utrecht, Leusden, Zeist en natuurlijk Woudenberg zelf. Tuinhuis in een appartement woont. Een groot deel van ons assortiment kunt u ook terugvinden in onze webshop. Deze grond is in vroeger dagen uit erflatingen aan de diaconie geschonken. Voor de opbouw van de blokhutten, tuinhuizen en garages is een goede ondergrond noodzakelijk.


Er dient een verhard waterpas fundament gereed te zijn van beton, tegels, stenen, etc. Indien er fundamentbalken bij de garage of blokhut zijn gekocht dient u er rekening mee te houden dat de funderingsmaat afwijkt van de maat van de blokhut. Bosmaat in Woudenberg maakt het op maat!


Bewoont u een landgoe boerderij of buitenplaats? Werken en studeren in de natuur? Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! U krijgt direct een bevestiging.


Voor wie is deze locatie Deze locatie is voor mensen met o. Op de woensdag is er een dagdienst aanwezig. Sandro Groep BV is een jong, snelgroeiend bedrijf dat bestratingsmaterialen en tuinhout levert. Een makkelijk bereikbare locatie, langs de doorgaande weg tussen Scherpenzeel en Woudenberg. U heeft de keuze uit standaard tuinhuisjes, nieuwe trends op het gebied van tuinhuizen en bijzonder, afwijkende tuinhuisjes.


We hebben voor iedereen wat wils bij ons bedrijf. Welkom op de website van Cees en Ineke van Woudenberg. Van een strak tuinhuisje , tot traditionele blokhut. Misschien gebruikt u uw tuinhuisje straks als opbergruimte.


Maar wij hebben ook tuinhuizen die geschikt zijn als extra kantoor, atelier of zelfs als gastenverblijf. Denk naast uw tuinhuisje , ook na over bijpassende tuinmeubelen, in de vorm van een loungeset. Bekijk het aanbod of kom langs in onze showroom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts