vrijdag 21 september 2018

Blokhut 2x2

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Breedste assortiment blokhutten , snelle levering in NL. U zoekt een kleine blokhut of houten berging van ongeveer 2xmeter groot?


Bekijk deze zogenaamde blokhut 2xmodellen hier.

De blokhut Bertil van Tuindeco is een blokhut die perfect te gebruiken is voor het opslaan van uw tuingereedschap en meubelen. Onder het afdak kunt u heerlijk genieten van een stuk schaduw op de warme zomerdagen om daarna het meubilair weer op te kunnen ruimen in de blokhut tussen de fietsen. Tuinhuis Brabant 2x,2m 28mm van Blokhutwereld bij Blokhutwereld. Print Terug naar filter menu.


Een klein compact tuinhuisje met buitenmaten van 2. Het model op de bovenstaande afbeelding is geverfd in een transparante verfbeits, zodat de houtstructuur nog goed zichtbaar is. Opruiming goedkope blokhutten bij van Kooten!

Elke week hebben wij weer een groot assortiment aan blokhutten die de opruiming in gaan, deze goedkope blokhutten kunt u voordelig aanschaffen en worden gratis thuisbezorgd. U heeft de keuze uit diverse modellen, stijlen en maten blokhutten , zelfs in de opruiming. Blokhut Argo is een kleine blokhut gemaakt van 19mm dik onbehandeld vurenhout. Argo heeft een afmeting van 200x200cm en een funderingsmaat van 188x188cm en met zijn compactheid past daarom prima in kleine tuinen.


Ook al is blokhut Argo met bij meter relatief klein, het heeft hij nog steeds een nokhoogte van 220cm en een deurhoogte van 176cm. Tuinkassen en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! HORNBACH biedt je een groot assortiment aan tuinhuizen en blokhutten , van modern tot klassiek, klein of groot, met of zonder overkapping, wij hebben ze!


Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Zo hebben wij een woon blokhut in ons assortiment, maar ook kleinere tuinhuisjes zoals hier boven in het overzicht worden weergegeven. Het beste kunnen wij u natuurlijk helpen in onze showroom in Amstelveen. Hier hebben wij een overdekte showroom ingericht van 400mmet tuinhuizen, blokhutten en enkele houten chalets.


Zoekt u een handige berging voor in uw tuin of een mooie terrasoverkapping voor genieten in uw tuin? Van kant en klare vuren blokhutten tot prefab overkappingen en tuinhuisjes met luifel. Onder Tuinverblijven vindt u onze kant en klare luxe houtbouw van blokhut tot overkapping en van luxe kapschuur tot goedkope tuinkast.


Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten.

Groot aanbod tuinartikelen online! Eventueel zou een 44mm gemaakt kunnen worden door ons maatwerkprogramma. Alle blokhutten worden compleet geleverd. Dit model heeft een binnenruimte van 1. Met een afmeting van 200x200cm ( 2xmeter) en een nokhoogte van 228cm wat prima is voor eventueel opslag van fietsen,. Heeft u nog vragen over blokhut Olaf?


De deuren bepalen de uitstraling. Blokhutten en tuinhuizen met plat dak kunnen modern zijn maar ook traditioneel. Het prettige van de tuinhuisjes en blokhutten van Fonteyn is dat wij altijd scherpe aanbiedingen voeren. Kiest u voor moderne deuren dan krijgt u blokhut of tuinhuis een moderne uitstraling.


De meeste tuinhuizen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. En door onze grootschalige inkoop kunnen wij deze altijd gunstig voor u prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts