dinsdag 25 september 2018

Serre overkapping

Altijd zeker van de laagste prijs! Terrasoverkappingen branche. Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Zelfbouw Douglas Overkapping.


Wist u tevens dat met een serre de waarde van uw woning stijgt?

Investeren in een serre is dan ook zeker de moeite waard. Deze Outdoor Living is een houten overkapping met plat dak, welke geleverd wordt inclusief EPDM dakb. Van overkapping naar serre.


Een serre maken van je overkapping , dat is mogelijk, stop niet bij een overkapping en verander jouw overkapping in een serre. Moeilijk is anders, OverkappingPlaza heeft het erg makkelijk gemaakt voor je. Je begint met een overkapping en deze is zeer makkelijk zelf te monteren.


In uw serre is het altijd licht, wat ons betreft.

De stroomvoorziening blijft daarmee uit het zicht, weggewerkt in de slanke constructie. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bent u op zoek naar een sfeervolle serre of luxe terrasoverkapping? Serre te koop wegens een verbouwing zetten wij onze serre te koop.


Bekijk onderstaand ons aanbod. De serre is slechts zeven jaar oud en verkeerd in prima staat. Bestel uw terrasoverkapping als bouwpakket of laat de montage verzorgen. Tuinmaximaal geeft de laagste prijs garantie op elke terrasoverkapping. Serre Exclusief staat voor de beste kwaliteit serres tegen eerlijke prijzen.


Wij leveren maatwerk serres in heel Nederland. Vrijblijvend advies op locatie! Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.


Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten. Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked.

Passend bij de bestaande woning en gemaakt van louter topproducten. U wenst een houten overkapping ? Een overkapping voorzien van een lichtstraat? Het verschil tussen een serre en een veranda bestaat echter wel degelijk.


Serre Wereld bespreekt graag de vele mogelijkheden met u. Een serre is een aanvulling op uw huis, terwijl een veranda of overkapping een verlengstuk van uw tuin is. De oplossingen van Solundo voor een serre overkapping – of moeten we zeggen serre tuin? Een serre bouwen aan uw woning, vaak een glazen serre , is eenvoudig te realiseren.


Als aanbouw serre bouwt u tegelijkertijd een verlengstuk van uw woning als van uw tuin en terras. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Onze terrasoverkappingen zijn gemaakt van de meest hoogwaardige en duurzame materialen.


Geniet het hele jaar van het buitenleven. De overkappingen die wij leveren zijn van hoogwaardig aluminium, eiken of douglas hout. Deze materialen zijn bij uitstek geschikt om lang mee te gaan, in weer en wind.


Naast overkappingen leveren wij ook ander maatwerk in hout. Glazen schuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Houd er rekening mee dat de glazen schuifwanden ten alle tijden gefundeerd dienen te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts