maandag 24 september 2018

Fagus sylvatica asplenifolia

Bestel fagus speelgoed online. Ontdek ons unieke assortiment! Altijd het nieuwste speeldgoed. Stoer of juist meisjesachtig? Djeco Spelletjes online bestellen.

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Bekijk de beschikbaarheid van deze boom in onze webshop.


AT State University work in tandem, along with federal, state and local governments, to form a strategic partnership called N. Cooperative Extension, which staffs local offices in all 1counties and with the Eastern Band of Cherokee Indians. It is a stunning specimen and the perfect choice for a parkland or feature tree. As indicated by its common name, the long, narrow foliage is deeply cut, soft and fern like.

De mooiste tijd van het jaar om te planten en verplanten. Deze beukensoort is door snoei ook mooi in model te houden. De Varenbladige beuk is niet wintergroen. Fagus sylvatica (Beukenhaag) soorten zijn erg populair als haagplanten. De populariteit van de beuk heeft deze te danken aan het mooie bla dat het grootste deel van de winter in verdorde toestand aan de struik blijft hangen.


Check out Fagus Sylvatica. De Carpinus krijgt vroeger in het jaar nieuw blad. De hoogte na jaar is meter. De Fagus behoudt zijn bruin verdord blad tot de lente en in mei wisselt hij van blad. De gladde stam is erg gevoelig voor zonnebrand en vooral de jonge bomen, die mogen dan niet te vroeg opgesnoeid worden.


Beuken wortelen oppervlakkig en zijn erg gevoelig voor langdurige droogte, verstoring van de wortels en bodemverdichting- of verharding. Vraagt in zijn jeugd wat bescherming tegen felle zon. In de zomer is het blad glanzend donkergroen, in de herfst verkleurt het blad naar bruinoranje.


De periode om de groene beuk met kluit te planten is tussen oktober en april. Er is zowel een groene beuk als ook een rode beuk variëteit leverbaar.

Deze plant is zeer winterhard. Asplenifolia ’, the most common form, ‘Laciniata’ and less common selections. Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1. Fernleaf Beech Growing and Maintenance Tips.


A beautiful specimen for any landscape or park area. Its cutleaf foliage gives it a very fine texture. In het voorjaar en de zomer kijkt u uit op een frisse, groene haag, waarna de haag in het najaar de herfstkleuren aanneemt.


Dit verschil is er omdat het zaad voor rode beuken schaarser en dus duurder is. Het zijn zaailingen, dus alle planten hebben hun unieke eigenschappen. De planten via onze eigen boomkwekerij zijn vers gerooid en van goede kwaliteit. Fagus Sylvatica kopen De beukenhaag is weer trendy, en stijgt in populariteit.


De groene beuk planten worden ook wel Fagus Sylvatica genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts