vrijdag 7 september 2018

Groene muur

Groene muur

Vind groene gevel het nu op Kensaq. Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen! Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Professionele vochtbestrijding. Verticale plantenwanden, een levende groene muur , groene schilderijen of moswanden creëren een maximale beleving van groen in de binnenruimte.


Groene muur

Een verticale plantenwand heeft vele voordelen. Misschien wel het belangrijkste voordeel is dat een groene muur erg mooi staat. Het voegt echt iets toe aan de ruimte. Of je nu kiest voor legergroen, limoengroen of een grijsgroene tint. Zuverlässige Ergebnisse für Living Wall.


Visymo- für die besten Ergebnisse! Er zijn heel veel verschillende mooie groene tinten, die super leuk staan in verschillende ruimtes in huis. Of dat nou de woonkamer, slaapkamer, keuken of hal gaat, een groene muur is altijd een goed idee.


De grote vraag is voor welke groene kleurtint van welk merk je gaat. Een groene muur is weer heel erg populair de laatste tijd. Je ziet het steeds meer, vooral in keukens en woonkamers. Dat is ook mooi, maar beschadigt de muur. Ik heb het dan niet over de felgroene kleur of.


Nee, een verticale tuin wordt speciaal aangelegd op zo’n manier dat de muur beschermd blijft en de planten een leefomgeving krijgen met optimale omstandigheden om te groeien. Het aanleggen van een groene muur is overigens ook wel even wat anders dan een groendak. In het boek “Wonderplants” staat een foto die mij al een tijdje bijbleef.


Deze foto was denk ik wel de belangrijkste reden waarom ik voor donkergroen koos. We kunnen er niet meer omheen, we zien het overal. Voor je dagelijkse dosis inspiratie hebben wij de mooiste interieurs met een groene muur op een rijtje gezet.


Op de foto hierboven zie je het plaatje in het boek dat mij inspireerde, zo’n mooi beeld met die groene muur vond ik dat! Voordelige plantenbakken online! Groen is dé kleur van het moment.


Groene muur

Shop jouw plantenbakken hier. Wij kunnen dit realiseren, ongeacht vorm of locatie. Toch zijn er ook muren waar we als mensheid trots op kunnen zijn, en die ons kunnen verenigen in plaats van scheiden. Dankzij een groene muur kunnen wanden aangepast worden tot een groene weelde.


De grote groene muur in Afrika is hier een goed voorbeeld van. In groene muren zijn er twee grote categoriëen. Waar een donkergroene muur eerst nog gewaagd klonk, is het de laatste tijd iets wat we steeds meer interieurs zien. Van een urban jungle vol met planten tot een Scandinavische klassieker met een twist. Deze is vooral decoratief, maar er zijn nog meer voordelen: Kleine ruimtes worden tóch groen, denk aan balkons of ommuurde binnenplaatsen.


Groene muur

Alle moswanden zijn 1 ecologisch, gemaakt van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een gezond binnenklimaat. Een vorm van een verticale tuin is de groene muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts