maandag 24 september 2018

Groei en bloei intranet

Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Inloggen op intranet Om toegang te krijgen tot de intranetsite log je in met je lidnummer en postcode. Het wachtwoord heb je toegestuurd gekregen bij je aanmelding als lid. Let op: Hebben wij nog geen e-mailadres van je, geef dat dan hier aan ons door.


Je krijgt daarna automatisch een wachtwoord toegestuurd. Bottels en bessen - Blik op de Tuin no. Om de lezingen, workshops, excursies enz. Meedenken in een leuke, gezellige groep bestuursleden. We zoeken met name een nieuwe secretaris!


Dan bent u welkom bij de afdeling LEIDEN. Van tuingereedschap, snoeigereedschap, handschoenen, zaaien en kweekproducten en veel meer! De afdeling omvat naast Assen o. Witten, Smilde, Rolde en Appelscha en heeft rond de 2leden.


Alle leden krijgen, maandelijks een e-mail nieuwsflits en twee maal per jaar een uitgebreide nieuwsbrief. Deze pagina zal binnenkort verdwijnen. Alle handleidingen, website-tips en -trucs en andere relevante informatie voor de webmasters wordt in het vervolg op de intranetsite geplaatst. Ook de intranetsite wordt vernieuw net als de afdelingssites.


Heeft u plezier in tuinieren en wilt u dat graag delen met andere enthousiaste tuinliefhebbers? Zoals jullie zien heeft onze website een flinke gedaanteverwisseling ondergaan. Dat was nodig om twee redenen. Ten eerste het platform, de software basis, waarop de site gebouwd is was sterk verouderd en werd derhalve niet meer aangepast aan moderne inzichten en beveiliging. We bieden onze leden een breed programma bestaande uit lezingen, bloemschikcursussen en workshops, tuinreizen, open tuindagen en nog veel meer.


Op deze site vindt u alle infornatie over de vereniging, haar activiteiten en de contactadressen. Voor wie is het bedoeld en wat wordt er gedaan of waar kun je aan mee doen? Een antwoord hierop wordt gegeven in onderstaand landelijk filmpje. U VINDT ALLE INFORMATIE HIEROVER IN DE NIEUWSBRIEF. Activiteiten in de komende tijd.


Op november is er een lezing over de geschiedenis van de tuinarchitectuur. De kerstworkshop is dit jaar op december. Als lid krijgt u korting of kunt u soms gratis meedoen!


U krijgt hier ook een indruk wat we allemaal al gedaan hebben voor en met onze leden. Bezoekt u onze ledenavonden met boeiende. Wij zijn een actieve vereniging van tuinliefhebbers en bloemschikkers. BlikvangersPRijs voor afdeling Deventer e. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies.


Je kan Plek gebruiken als sociaal intranet , communityplatform of samenwerk- plek voor zelfsturende teams. Plek is slim, simpel, snel en veilig. Communities, ledenorganisaties en verenigingen komen tot bloei op Plek. Groenmarkt van Groei - en Bloei. Groei en Bloei afdeling Goes organiseert op mei de jaarlijkse groenmarkt.


Contributie per jaar momenteel: € 695. Er worden veel activiteiten op dit gebied georganiseerd om de kennis op deze gebieden te vergroten. In de herfst- en wintermaanden wordt er ook veel aandacht aan het bloemschikken besteeds. Naast 1afdelingen in Nederland zijn er drie verenigingen in Vlaanderen.


Zes à zeven keer per jaar houden wij op de tweede maandag van de maand een avond voor leden en andere geïnteresseerden. Onze ledenavonden worden van tot ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts