maandag 10 september 2018

Rob tuinman

De 66-jarige tv- tuinman maakt nog altijd lange dagen. Hij is voor dag en dauw in touw voor de opnames van zijn Robs grote tuinverbouwing waar hij bekend staat als de pitbull: zodra Rob zich ergens in vastbijt, laat hij nooit meer los tot de klus geklaard is. Afscheid van een icoon: tv- tuinman Rob Verlinden doet flinke stap terug. Rob Verlinden, Nederlands bekendste tv- tuinman , heeft dit weekend stilletjes afscheid genomen van zijn huidige rol als tv- tuinman.


Welkom op de site van het hoveniersbedrijf “De Tuinman ”. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en vakkundig onderhouden van particulier- en bedrijfstuinen. Door een ruime ervaring en goed opgeleide medewerkers kunnen alle ontwerpen en ideeën door ons worden gerealiseerd. Robert Weijers, de ex-man van tv- tuinman Rob Verlinden, is radeloos. In de nieuwe Story van deze week lucht hij opnieuw zijn hart.


Nu hun liefdesbreuk lijkt uit de draaien op een vechtscheiding is Robert doodongelukkig. Ze zien elkaar alleen nog maar in de rechtbank. En ook daar weigert Rob om me aan te kijken”, aldus Robert in gesprek met.


Rob tuinman

Rob Verlinden Exclusieve Tuinen is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Rob Tuinman heeft functies op zijn of haar profiel. Wij werken met een ervaren team dat uw droomtuin realiseert.


Of u nu een tuinoppervlakte heeft van enkele hectaren of een balkon van 5m Rob Verlinden Exclusieve Tuinen maakt er een prachtige leefruimte van. Achtenzestig wordt Rob Verlinden deze zomer. En hoewel hij er niet aan moet denken om nooit meer te werken, beseft de tuinman dat er snel een einde aan zijn actieve tv-carrière komt. Omdat hij meer van zijn pensioen wil genieten, heeft hij nu ook zijn Spaanse villa verkocht. SBS- tuinman Rob Verlinden hield het niet droog tijdens de speciale aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing die geheel aan hem gewijd was.


Rob tuinman

Rob Verlinden heeft na de bekentenis dat hij al jaar hiv-positief is alleen maar lieve reacties gekregen. Dat vertelde de 67-jarige tv-hovenier maandagavond bij Beau. Verlinden meldde dit weekend in de show van Ivo Niehe dat hij begin jaren negentig erachter kwam dat hij besmet was. Tv- tuinman Rob Verlinden is bij het grote publiek vooral bekend om zijn tuin make-overs.


Maar nu onthult hij dat hij al die jaren grote geheimen had. Rob had een wild seksleven. Naar eigen zeggen probeerde hij alles uit op het gebied van sex en drank.


Rob tuinman

Jeremy Vermolen, Rob Verlinden en Lodewijk Hoekstra waren in deze uitzending van De Grote Tuinverbouwing deskundige. De presentatie was in handen van Anouk van Kooijk. Was toch een mooie uitzending van Ivo Niehe over Rob Verlinden en zijn begripvolle dochters. Die vent ziet er niet alleen onrein uit maar hij is het ook.


Ikinks amorele kompas Tue om 0:03. De achtertuin aanschoffelen was dus blijkbaar de favorietste bezigheid van deze zichzelf bevuilde tuinman. Rob Verlinden is vooral bekend bij het grote publiek als de sympathieke en hardwerkende tuinman , maar de 69-jarige blijkt een dubbelleven geleidt te hebben en dat heeft nare gevolgen voor hem gehad. Destijds betekende die diagnose dat je zes maanden tot zes jaar te leven had.


Deze week brengt Rob een boek uit over zijn leven en daarin doet hij een schokkende onthulling. De tv-ster leeft namelijk al jaar met HIV. Tuinman Rob Verlinden doet zijn Spaanse villa voor spotprijs weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts