maandag 17 september 2018

Levensduur kunstgras

Levensduur kunstgras

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Is het gras groener bij de buren? Alle kunstgrassen vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw kunstgras. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Levensduur kunstgras

Dan kan je er jaren mee vooruit zonder wekelijks in je tuin te hoeven werken. Een topinvestering dus, maar hoe lang gaat kunstgras nu eigenlijk mee? De (gemiddelde) levensduur van kunstgras. Onderhou levensduur en garantie.


Otterdijk kunstgras geeft jaar garantie op zijn kunstgras. U heeft jaar garantie op UV bestendighei kleurechtheid en het los laten van de vezels. Het kan zijn dat het kunstgras direct nadat u het hebt gelegd wat plat is, bijvoorbeeld omdat het te lang opgerold is geweest. De levensduur van een kunstgrasveld hangt dus sterk af van de bespelingsintensiteit.


Hoe minder het veld wordt gebruikt, des te lager is de slijtage en des te langer is de levensduur. Hoe lang gaat kunstgras mee? Wat kan ik doen om de levensduur van mijn kunstgras te bevorderen?


Het onderhoud kunstgras vraagt veel minder tij dan het onderhouden van een natuurlijk gazon. Wanneer het kunstgras ligt, heeft het nauwelijks onderhoud nodig! Levensduur kunstgras voor sportdoeleinden. Er wordt vaak gedacht dat kunstgras géén onderhoud nodig heeft, maar dat is niet waar.


Levensduur kunstgras

U kunt het vergelijken met de bestrating. Kan ik het kunstgras vanuit voorraad kopen bij Vario? Wat kost kunstgras voor in mijn tuin?


Kan ik jaar later hetzelfde kunstgras nog steeds kopen als ik wil uitbreiden? Hoe de kunstgrasmat wordt ingestrooid is afhankelijk van de constructie. Er zijn constructies waarin dit uit kostenoverwegingen achterwege blijft. Lange levensduur kunstgras door instrooizand.


Om de levensduur van kunstgras zo hoog mogelijk te houden, is het goed om te weten welke factoren hier een invloed op hebben. Voor veel van onze types kunstgras , adviseren wij instrooizand. Dit betreft speciaal invulzand om het kunstgras mee in te vullen. Doe dit nooit met ander zan want hiermee loopt u het risico uw kunstgras te beschadigen op de lange termijn. Selecteer hieronder onze beschikbare producten.


Het heeft speciale machines ontwikkeld die de aanwezige infill, zoals zand en rubber, uit het kunstgras halen en de delen van elkaar. Wel is er één zaak van groot belang: het onderhoud. Om een zo optimale balsnelheid te behalen, de levensduur van de mat te verlengen, ongelukken te voorkomen en de waterdoorlaatbaarheid van de mat optimaal te houden, raden wij aan het kunstgras sportveld zeer regelmatig te onderhouden”, aldus Patrick de Peinder, mede-eigenaar van De Peinder. De Nederlandse fabrikant van het kunstgras geeft jaar lang garantie op het product. Het kunstgras van Gras en Groen garandeert u van een zeer lange levensduur.


Bij slijtage of kleurverlies verlenen wij garantie en leggen wij nieuwe kunstgras voor u neer. Daarnaast zijn de vezels van zeer hoge kwaliteit, met een lange levensduur tot gevolg. Mocht je onverhoopt onkruid in het kunstgras vinden, dan kan je dit gemakkelijk met de hand verwijderen. Een kunstgrasgazon kan minimaal twaalf jaar meegaan, oplopend tot wel twintig jaar.


Je kunt hier ook een harde bezem, hark, borstel of verdelgingsmiddel voor gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts