donderdag 20 september 2018

Spinnen in huis

Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte. Goedkope producten, 1 Effect. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.

Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen. Spinnen in huis zijn niet gevaarlijk of giftig. Je kunt spinnen in huis gewoon laten zitten. Het zijn ontzettend nuttige beesten.


Ze rekenen af met allerlei insecten zoals muggen, vliegen, motten en oorwurmen. Daarbij is het onbegonnen werk om alle spinnen uit je huis te verjagen. Je mag spinnen niet bestrijden, maar wel weren.

Dat betekent dus dat je allerlei maatregelen mag treffen om spinnen in huis te voorkomen. Zie je (beginnende) spinnenwebben? Verwijder ze dan meteen, bijvoorbeeld met een plumeau of met een stofzuiger. In het huis , de tuin, bij bruggen en in bossen, overal kun je wel een spin tegenkomen.


Sommigen zijn natuurlijk bang voor spinnen , maar eigenlijk - als je goed kijkt - zijn het hele mooie dieren. Kun je je iets verschrikkelijkers voorstellen dan een dikke, zwarte, harige spin die door je slaapkamer rent? Waarschijnlijk niet, want veel mensen zijn ontzettend bang voor spinnen.


Wij hebben de gouden tip om spinnen buiten je huis te houden! Dit artikel is geschreven door Jelle. Hoe klein en onschuldig deze spinachtigen ook mogen zijn, ze jagen jou de stuipen op het lijf.


Helemaal nu het buiten steeds kouder wordt zien we deze beestjes steeds vaker door ons huis. Gelukkig is er een handige tip om spinnen in huis te voorkomen. De geur van pepermuntolie kunnen spinnen niet luchten, waardoor ze wegblijven en een ander plekje gaan zoeken. Stofzuig je zelden, dan breidt hun aantal snel uit want elke spin legt per keer meer dan honderd eitjes. Bang moet je er niet voor zijn, want spinnen in huis steken of bijten niet.


Hoe kan je spinnen in huis voorkomen en verjagen?

Een goede hygiëne in huis is noodzakelijk om spinnen te voorkomen en te verwijderen. Weinig mensen houden ervan. Je hebt mensen die er doodsbang voor zijn en je hebt mensen die er wat minder gespannen van worden, maar je zult niemand snel horen zeggen fan te zijn van spinnen. Wetenschappers hebben onderzocht hoeveel spinnen er gemiddeld in een huis zitten. Wil je eigenlijk helemaal niet weten.


Een aantal spinnen heeft zich gespecialiseerd in het vangen van andere dieren als op het land levende kreeftachtigen zoals pissebedden, rechtvleugeligen zoals sprinkhanen, mieren of andere spinnen (zoals de spinneneters). En als het aantal spinnen dan weer te groot wordt? Simpel, dan eten ze gewoon elkaar op. Om het ecologisch evenwicht in huis niet te verstoren, laat je de spinnen dan ook best zitten in hun donkere hoeken. Niet veel mensen zijn geneigd om de spinnen te laten zitten’, zegt Van Keer.


Na een behandeling is de ondergrond bedekt met een vuilafstotende beschermingslaag waardoor de spinnenwebben niet meer hechten en de spin vertrekt. Deze manier van spinnen bestrijden levert u gegarandeerd een geheel jaar een spinvrij huis op. Deze spinnen zijn te vinden in het gebied van Nederlan Duitslan tot de Middellandse Zee in Frankrijk.


De spinnen in je huis uitroeien is onbegonnen werk. Je kan hen aantal natuurlijk binnen de perken proberen te houden, maar ook dat is vechten tegen de bierkaai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts