donderdag 13 september 2018

Huisje met open haard en jacuzzi

Vind ardennen huis als je nu zoekt. Een romantisch huisje met open haard , waar jullie heerlijke uren met een wijntje kunnen doorbrengen bij het knusse haardvuur. Een huisje met een haard of houtkachel geeft een extra dimensie aan je vakantie. Niets is gezelliger, knusser en ontspannender dan een paar uurtjes bij de open haard of houtkachel.


Luister naar het knapperen van het vuur, staar in de oplaaiende vlammen, geniet van de weldadige warmte.

In gezelschap van vrienden, familie of met een goed boek. Luxe huisje met sauna, jacuzzi en open haard - Wellness voor lichaam en geest. Aichhalden, Baden-Wuerttemberg, Duitsland. Vind en boek nu je ideale vakantiehuis bij HappyHome! Vakantiehuizen in Nederland vindt u snel en gemakkelijk bij HappyHome.


Alle vakantiehuizen zijn persoonlijk door HappyHome geïnspecteerd. Boek nu uw ideale vakantiehuis of vakantiepark in Nederland! De communicatie met Greet was ontzettend goed en het huis ontbreekt aan niks.

Huisje is top, jacuzzi en sauna zijn heerlijk. Voor een rustgevende vakantie hoeft u niet per se ver te reizen. Belvilla heeft een groot aantal vakantiehuizen met jacuzzi in Nederland en België, waar u in alle privacy kunt genieten van een heerlijk bad. Daarnaast wordt deze vakantie helemaal geweldig in het verwarmd privé-zwembad en de jacuzzi. Het heeft een fantastisch grote tuin van wel van 2. De vrijstaande woning is gezellig ingericht, heeft een open haard en grenst aan een bos.


Super-de-luxe een bungalow met privé- jacuzzi. Een privé-sauna is al luxe, maar het kan nog mooier als u kiest voor een bungalow met een privé- jacuzzi in de tuin. In de zomer een fijne verkoeling en in het najaar- en winter een heerlijke manier om na een wandel- of fietstocht op te warme.


Betere Reizen Beginnen bij Airbnb! Kies uit producten vanaf € 195. Met een hemelbe een bubbelbad en open haard. Amerongse berg – bungalow met sauna en jacuzzi In deze trendy bungalow is het heerlijk thuis komen en zijn er lekker veel extra’s. De mooiste luxe wellness huisjes met sauna en jacuzzi verzameld op site!


Een luxe huisje met privé sauna huren voor een romantisch relax weekendje? Op zoek naar een romantisch huisje met open haard , hottub of jacuzzi en sauna? Bij Onthaasten in de Achterhoek verblijf je in luxe en romantische vakantiehuisjes.

En waar kan dat beter dan in een huisje met een sauna én een jacuzzi voor personen? Open haard (15) Rolstoelvriendelijk. Geniet samen van een heerlijk ontspannen weekendje weg in een wellness- huisje.


Speciaal voor u hebben wij daarom de fijnste huisjes met een sauna én jacuzzi voor u op een rij gezet. Een klein huisje maar praktisch ingedeeld en met veel liefde warm ingedeeld en gedecoreerd. Heel lekker ook de sauna en dat alleen in het saunahuis een douche is, was beslist geen ergenis.


De omgeving in Westerwald is geweldig vanuit het huis. Tal aan goed aangegeven wandelingen en rivier waar vooral voor de honden heerlijke zwemmogelijkheden zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts