vrijdag 21 september 2018

Ratten in spouwmuur

Ontvang scherpe offertes voor spouwmuurisolatie vergelijk bedrijven in uw regio! Binnen minuten een offerte. Vraag Gratis Tot Offertes aan bij Isolatiebedrijven in uw Regio. Vind ratten in huis het nu op Kensaq.


Onze bestrijder geeft je na bestrijding graag tips om ratten in het vervolg te voorkomen.

Een rat in huis kan een ramp betekenen voor uw huisraa elektrische toestellen en eigenlijk voor al uw inboedel. Plastic, hout, beton, snoeren: niets is veilig voor ratten en daardoor is het bestrijden van ratten in huis pure. Een spouwmuur is daarvoor een ideale plaats.


Een bron van voedsel kan ook een volière bij de buren zijn, of bijvoorbeeld een konijn in de tuin waar voedsel wordt gemorst. Stappenplan muizen bestrijden in spouw. Heb je last van muizen in je spouwmuur dan is het raadzaam om voor een duurzame oplossing te kiezen.


Een rattenval is handig voor één of enkele ratten in huis, maar absoluut niet toereikend om een plaag of nest van ratten te bestrijden.

Een jachthond of flinke kat kan ratten uit je huis verjagen en uit je tuin weren. Zwarte ratten zijn zeer goed klimmers en heel wendbaar. Ze leven op hoger gelegen plaatsen in gebouwen. Ze lopen meer op hun tenen en plaatsen waar ze vaak lopen zijn besmeurt met buiksmeer.


Daarnaast knagen ratten continu aan van alles om hun snijtanden kort te houden, hierdoor veroorzaken ze knaagschade aan jouw woning of bedrijf. Dit is allemaal zeer vervelend en daarom wil je natuurlijk ratten bestrijden. Het zijn alleseters maar hebben voorkeur voor granen, zaden en meel.


Het is zinvol om je goed te informeren over ratten en de risico’s van ratten in je omgeving. Zowel mens als dier loopt gevaar als er ratten gesignaleerd zijn. Ze eten niet alleen vuilnis en etensresten, maar ook dode dieren. Ik heb manlief al een keer heel de slaapkamer van ons en mijn zoontje ondersteboven laten halen (midden in de nacht) omdat ik er van overtuigd was dat ze binnen waren.


Net iemand gebeld en zij maken gewag van een houtworm. Muizen in huis komen waarschijnlijk vanuit de spouwmuur. Daar kunnen ze via de spouw op elke verdieping en elke kamer komen. De spouwmuur is voor muizen net de snelweg in nederland. Er is altijd wel een gaatje te vinden waar een muis door kan.


Langs waar zouden ratten , muizen of ander ongedierte dan in die isolatie komen?

Indien niet, dan is dat toch al een goede indicatie. De kans dat u een levende rat ziet, is daarom erg klein. Hebt u het vermoeden ratten te hebben in uw huis, in de tuin of op zolder, neem dan snel maatregelen. Wist u dat een muis door een spleetje kan kruipen waar je ook met een pen in kan.


Bruine ratten verplaatsen zich ook via (defecte) riolen, putjes en regenpijpen. Let er bij ventilatieopeningen wel op dat de roosters en luchtgaten blijven ventileren. Ratten zijn nachtdieren, net als muizen. Wil je ratten zelf bestrijden, maar heb je geen idee hoe? Hun argwaan duurt wel een paar dagen.


Deze elektrische muizen en rattenval geeft onmiddellijk een dodelijke elektrische schok aan de muis of rat zodra deze de val binnenloopt. Daar veel ongedierte gevonden, gangen, nesten, uitwerpselen? Ze zijn wendbaar en goede klimmers, hebben hun nestjes vaak hoog onder daken. In warmere landen, waar de zwarte rat oorspronkelijk vandaan komt, maken de ratten hun nesten in bomen, vooral in bossen en boomgaarden. Dit kan geluidsoverlast, stankoverlast en onbehagen veroorzaken.


Wanneer de ratten en muizen zich zouden beperken tot de erfgrans, dan zou het voor sommigen nog acceptabel zijn, maar helaas kunnen ratten en muizen ook uw tuin, kruipruimte, spouwmuur of plafond binnendringen en uw ruimte gebruiken om te nestelen vlakbij de voedselbron. Ook spitsmuizen zijn een welbekend probleem door de stank die ze kunnen veroorzaken. Stank in huis is regelmatig toe te wijden aan muizen of ratten in huis.


Met een speciale weringspasta, fijn gaas of staalwol kun je gaten in gevels en vloeren dichten. Ze kunnen ook over een val of een lokaas springen dat speciaal geplaatst werd om hen te vangen. De stankoverlast kan omschreven worden als een penetrante geur die met name in combinatie met warmte sterk op kan spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts