maandag 24 september 2018

Luxe veranda

Luxe veranda

Loungebedden van alle merken op beslist. Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. Samen met u ontwerpen we een veranda op maat, passend bij de uitstraling van uw woning en uw persoonlijke stijl en smaak.


Luxe veranda

De veranda ’s zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een hoog afwerkingsniveau. Ook is het mogelijk uw luxe veranda extra karakter te geven met eiken balken of stalen kozijnen. Al onze veranda ’s en serres zijn de hoogste kwaliteit maatwerk Luxe veranda op maat.


Een veranda op maat zorgt voor meer luxe , comfort en extra woongenot. De veranda moet dan natuurlijk wel naadloos aansluiten op de stijl van uw huis en tuin. Een luxe veranda achter de woning.


En een luxe veranda vergroot eveneens het beschikbare woonoppervlak van de bewoners. U wil graag overdekt zitten op uw terras? Wij plaatsen die luxueuze overkapping waar u van droomt. Voor de afwerking kan u kiezen uit diverse materialen.


De sierkroonlijst aan het plat dak van uw overkapping zorgt net voor dat ietsje meer. U kan ook een lichtstraat voorzien in uw luxueuze overkapping. Door het samenspel van uw ideeën en onze kennis en ervaringen komen we tot. Het bouwen van houten veranda ´s is al decennia mijn passie.


We beschouwen deze luxe veranda als ‘meubelstuk’. Weliswaar met een ambachtelijke uitstraling, maar de veranda wordt met hypermoderne technieken vervaardigd. Daarmee bouwen we in slechts dagen bij u op locatie. Kijk rustig rond op deze site voor een eerste kennismaking met Mooieverandas.


Maar wilt u echt een veranda kiezen die past bij uw smaak en uw woning, kom dan vooral naar onze showroom in Zwanenburg… Daar vindt u de grootste veranda -collectie van Europa, met vele tientallen veranda ’s op ware grootte! Wij maken bovendien gebruik van duurzame materialen, waardoor uw luxe veranda gegarandeerd tot in de lengte van jaren meegaat. Bent u op zoek naar een terrasoverkapping in Zuid-Holland en omstreken? Gardenlux heeft verschillende soorten terrasoverkappingen, zodat er altijd eentje aansluit aan uw wensen en behoeften. Kies voor een moderne, aluminium terrasoverkapping voor een stijlvolle look.


Luxe veranda

De flexibele manier om tickets te boeken. Ons annuleringsbeleid is 1 gratis. Beleef fantastische ervaringen waar je ook heen gaat.


Overkapping of veranda plaatsen laten plaatsen door ervaren vakmensen. Een zeer ervaren Autocad tekenaar (degene die de bouwtekeningen maakt) zorgt voor perfect maatvoering van uw maatwerk project. In eerste instantie was de luxe veranda ontworpen zonder zijwanden en voorwan maar door de frisse wind vanaf de Noordzee hebben ze in Burgerbrug toch gekozen voor een gesloten veranda.


De luxe veranda is ongeïsoleer echter door een klein beetje zonlicht kan het oplopen tot aangename temperaturen in de prachtige tuinkamer. Het ontwerp is speciaal gekozen omdat de veranda lager ligt dan de woning. We hebben in Bergen een schitterende luxe veranda gebouwd. Met dit ontwerp komt de veranda het meest tot z’n recht ten opzichte van de woning en is het zicht vanuit de veranda ook optimaal.


Er is ook gekozen voor een opslag met een douglas deur en zwart zweeds rabat. Als u op zoek bent naar een tuinkamer met bredere glasplaten en minder palen of staanders, dan is het robuuste XL veranda systeem een goede keuze. Met dit systeem kan een meter brede veranda met meter uitval met slechts staanders gemonteerd worden door de unieke profielconstructie.


Geniet van uw eigen veranda. Wie de luxe heeft van een mooie tuin, wil hier natuurlijk zo vaak mogelijk van genieten. Zo wordt uw tuin het hele jaar door een plek waar het goed toeven is. Of het nu regent, waait, sneeuwt of stormt, met een veranda zit u er altijd beschut. Heeft u een te kleine woonkamer of keuken?


Hierdoor krijgt u extra woonruimte. Ook als alles groot genoeg is, maar u toch nog een gedeelte wil toevoegen voor daglicht, is een serre de beste optie. Een hardhouten veranda is toch wel zo’n beetje het toppunt van luxe. Die mag dus niet ontbreken in ons assortiment. Een terrasoverkapping is een verrijking van je woning en je tuin en je luxe tuinmeubelen staan droog onder de tuinoverkapping.


Daarnaast zijn veranda ’s in feite een extra kamer bij je woning. Je zit in de tuin, maar de veranda ’s die je op HOOG. Het straatwerk hebben we ook verzorgt zodat de veranda gelijk in gebruik kan worden genomen. Veranda van hardhout of aluminium. Bent u ook op zoek naar een luxe veranda zoals deze of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw tuin neem dan contact met ons op!


Aluxe veranda ’s bestelt u geheel op maat en zijn aan te passen aan de stijl van uw woning. Grote verscheidenheid aan verschillende typen horizontale en schuine daken. Hoogwaardige montage materialen en kleurvaste coating. Grote keuze in dakbeplating zoals onder meer gelaagd glas of polycarbonaat.


Luxe veranda

Ledverlichting in de liggers is mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts