donderdag 20 september 2018

Brievenbus engelse stijl

Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Bekijk alle soorten brievenbussen. Staand of voor in de muur. Betaal slechts € verzendkosten.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Groot assortiment Brievenbussen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De Engelse brievenbus heeft een herkenbare authentieke stijl. De fraai vormgegeven Engelse brievenbussen hebben een sierlijke uitstraling met veel details.


Toevoegen om te vergelijken. Onze engelse en klassieke brievenbussen zijn leverbaar in verschillende kleuren, vormen, materialen en stijlen. Zo koopt u deze in het groen tot zwart, van een aluminium tot rvs brievenbus , van kleine tot grote brievenbussen en van een design tot nostalgische brievenbus voor buiten aan de muur van uw gevel. Prachtige klassieke aluminium brievenbus in Engelse stijl.


Breng een nostalgische sfeer in uw tuin met deze fraaie klassiek vorm gegeven aluminium Engelse brievenbus.

De brievenbus is versierd met een ruiter met posthoorn en een kroontje bovenop. De klep waar de post ingaat heeft de kleur van verweerd goud met het woord “letters” erop, voor een echte vintage look. Een breed assortiment brievenbussen zoals onder andere klassieke staande brievenbussen , engelse stijl brievenbussen , hardsteen brievenbussen , RVS brievenbussen , aluminium brievenbussen in de kleuren KS groen, antraciet of zwart.


Direct uit voorraad in diverse kleuren leverbaar (Groen, Zwart, Grijs). Wij hebben alles direct uit de fabriek, dus geen tussenhandel, vandaar onze zeer scherpe prijzen. Dé online Brievenbus winkel van Nederland. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Kies uit 1producten vanaf € 299. In Engeland weten ze als geen ander dat zelfs de brievenbus de charme van de woning opvijzelt. Een Engelse brievenbus betovert je, charmeert je en maakt dat je verliefd wordt op de Engelse stijl en wat daarbij hoort. Engeland staat bekend om klasse, etiquette en wellicht ook om een koninklijk tintje.


Klassiek en authentiek, de Engelse brievenbus. De aluminium brievenbussen zijn zeer stabiel, bieden veel ruimte en worden (indien van toepassing) inclusief slot en sleutels geleverd. Via het deurtje kunt u gemakkelijk de post uit de brievenbus halen. Engelse Kolom brievenbus XL Zwart Brievenbussen moderne.


Vrijstaande brievenbus op een voet, in klassieke Engelse stijl. De zwarte brievenbus heeft een inwerp opening voor de post achter een goudkleurige klep met letters erop, en een deurtje aan de achterkant voor het uitnemen van de post.

Veel mensen hebben dit model brievenbus wel eens ergens in een tuin zien staan. Deze XL brievenbus wordt incl. Hoewel de stijl van deze postkasten vrijwel identiek zijn, zitten er tussen deze klassiekers onderling toch vaak wel wat verschillen. De top kan bestaan uit een kroontje of een ronde knop.


Bij ons vindt u een breed assortiment brievenbussen. Zowel staande brievenbussen als wandbrievenbussen. Ook leveren wij brievenbus systemen met meerdere compartimenten.


Wij kopen onze brievenbussen in bij Duitse leveranciers (onder andere Burg Wächter). Brievenbussen in hout betekent kiezen voor een volledig natuurlijk materiaal en een prachtige houten look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts