woensdag 5 september 2018

Op de hoogte houden

Op de hoogte houden

Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Voorbeeldzinnen voor op de hoogte houden in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Online vertaalwoordenboek. Houdt (stam plus t) is juist: 1. Je houdt het schilderij verkeerd om. We danken U bij voorbaat voor de opmerkingen die U eventueel zou formuleren.


Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Nederlands - Spaans op Glosbe, online woordenboek, gratis. De hoogte (h.), voluit hoogte boven de horizon, van een hemellichaam geeft aan hoe hoog het object aan de hemel staat. De hoogte van een object hangt dus af van de plaats op Aarde, iedere plaats op Aarde heeft immers een (net) iets andere sterrenhemel. Zo kan het zijn dat in Europa de Zon hoog boven de horizon staat ( op grote hoogte ),.


Je kunt iemand op de hoogte stellen, maar je kunt ook iemand op de hoogte brengen. Er is geen verschil in betekenis. Beide schrijfwijzen zijn goed. Tegenwoordig is dat niet meer zo.


Het is wel verstandig in één tekst voor één schrijfwijze te kiezen. Er zijn geen trefwoorden of synoniemen gevonden die weinig letters verschillen van op de hoogte houden. Context sentences for op de hoogte houden in English.


Op de hoogte houden

These sentences come from external sources and may not be accurate. Om uit te drukken dat iemand op iets opmerkzaam gemaakt wordt of van iets op de hoogte gebracht wordt, kan men de werkwoorden waarschuwen, informeren, inlichten en meedelen gebruiken. Hij hield het huis, maar zij kreeg de kinderen bij de echtscheiding.


De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Niet alle automobilisten en fietsers houden zich aan de voorrangsregels. We houden eraan u te bedanken voor uw jarenlange inzet. In de eerste plaats dient deze ongewenste gasten zoals vossen en honden buiten te houden.


Op de hoogte houden

Om de dieren binnen te houden , geldt een minimale hoogte van meter. Voor het houden van herten is harmonicagaas (vierkant vlechtwerk) zeer geschikt. Het is gemaakt door vertaalgeheugens van de Europese Unie en de Verenigde Naties te verzamelen en de beste. Op de hoogte houden Zeker wanneer de voorbereidingen voor een project over langere tijd lopen, is de kans groot dat het plan op bepaalde punten wordt aangepast.


Ook zult u bij diverse financiers aanvragen voor een financiele bijdrage indienen. Wij publiceren in het huis-aan-huisbla op de gemeentelijke website en in een digitaal gemeenteblad. Daarnaast bestaat er ook een app waarmee burgers zich op de hoogte kunnen stellen, zoeken we in sommige gevallen de media op en berichten we via sociale media. Hoe weten omwonenden waar ze moeten zoeken?


Op de hoogte houden

Blijf mij op de hoogte houden. Tiens-moi informé, je te prie. Om de hoogte van een keuken te bepalen moet men rekening houden met de diversiteit aan gebruikers.


Gelukkig heeft de keuken op maat zijn intrede gedaan. Maar ook verschillende taken vereisen een verschillende hoogte. Zowel jeugdarts Petri Bertus als huisarts Dorien Cohen Stuart zijn tevreden met de uitwisseling tussen artsen en ziekenhuizen.


De artsen houden elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen van een kind. Bertus: “Van de kinderartsen in ziekenhuis Rijnstate krijgen we altijd een kopie van de brief die naar de huisarts gaat, dat werkt heel prettig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts