maandag 24 september 2018

Ideeën voor trap

Bekijk het bord Verf trap van jawstegeman op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Verf trap , Trap en Verf. Omdat deze trappen meer werk met zich meebrengen qua plaatsing zijn ze ook wat duurder.


Voor de open trap starten de prijzen vanaf zo’n 4. Maar dan heb je wel een op maat gemaakte designtrap die dat schitterende accent toevoegt aan je huis!

Stoor jij je vaak aan die saaie of groezelige trap en weet je niet zo goed hoe je het. Doe meer inspiratie en ideeën op om jouw trap te bekleden. Naast de functionele waarde die hij dient, is een trap ook een volwaardig interieur- en decoratiestuk. Een mooie trap is namelijk bepalend voor de uitstraling van je woning.


En wie creatief omspringt met de trapruimte heeft er een echte blikvanger bij. Wij geven je alvast wat originele ideeën voor je trap. Lees hier al onze blogberichten omtrent trap ideeën.

Bekijk de mooiste woon- en interieur projecten en doe inspiratie op voor jouw trap. De leukste ideeën en inspiratie voor je eigen droomhuis! Heb je te weinig ruimte in je hal, dan kun je hier ook een garderobekast kwijt.


Onderin bakken op wieltjes voor handschoenen, sjaals en laarzen en erboven veel ruimte voor jassen, regenkleding, hoeden en. Behang alleen voor op de muur? Je kunt het ook prima voor andere doeleinden gebruiken, zoals de trap.


Door de treden te beplakken met een leuk printje (of meerdere), wordt de trap meteen een stuk interessanter. Meer leuke ideeën met restjes behang? Het stootbord is het eerste wat je beneden van de trap ziet.


We hadden verschillende leuke inspiratie ideeën laten zien van wat hoe je een trap op een leuke manier kunt bekleden. Denk aan tapijt als trapbekleding of houten trapbekleding, en wat ook mogelijk is, is om je trap te verven in een mooie kleur. Voor mensen met een houten trap , is dit één van de populairste keuzes. Prachtige sierlijke trappen met mooie kleine details.


Hoewel het ook mooi kan zijn om zo’n klassieke trap te combineren met bijvoorbeeld een stalen trapleuning of een trapleuning van touw, met een klassieke trapleuning houd je het wel lekker origineel. De klassieke trapleuning kan je bovendien in een mooie gewenste kleur schilderen. Het creëert die prachtige rustieke en natuurlijke sfeer en zorgt tegelijkertijd voor een prachtige moderne look.

Trappen zijn een verbinding van de ene naar de andere verdieping en vormen zo een overgang. Daarom is het bekleden van de wand achter de trap een zeer goed manier om deze overgang te benadrukken die de ruimte volledig zal transformeren. Je trap mooier maken kan op veel verschillende manieren. Check onze tips voor kleuradvies en originele ideeën voor jouw traprenovatie.


Voor een groot deel heeft deze trap geen trapleuning en kun je in plaats hiervan leunen op de muur. Het bovenste gedeelte van de trap wordt afgescheiden door een glaswand. Deze vormt een bijzonder accent aan de trap. Raak je maar niet uitgekeken als het gaat om trappen in huis en wil je nog meer ideeën opdoen?


In veel woningen zie je bij binnenkomst direct de trap naar boven. Het is een leuke binnenkomer als je aandacht hebt besteed aan je trapgat. En bevindt de trap zich in de woonkamer, dan is het fijn als je tegen een mooie trap aankijkt. Met onderstaande ideeën geef je het trapgat in je woning flair.


Heb je al eens gedacht aan de oppervlakte onder je trap ? Er zijn tal van manieren waarop je aan deze doorgaans verloren plaats toch een leuke invulling kan geven. Misschien geven volgende foto’s je wel inspiratie… 1. In het artikel over wijnkelders haalden we aan dat een donkere ruimte de belangrijkste voorwaarde is voor het bewaren van wijn. Heeft u al eens nagedacht over een upgrade van uw trap ? Dat de trap een onmisbaar en functioneel onderdeel is van uw woning, hoeft niet te betekenen dat deze aan zijn lot overgelaten kan worden. Er zijn talloze ideeën te bedenken om de trap te voorzien van een prachtige nieuwe look.


Zoek je ideeën voor de inrichting van je hal of overloop?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts