vrijdag 7 september 2018

Terrasplanten winterhard

Bestel gemakkelijk via je mobiel! Anjers (dianthus) zijn groenblijvende winterharde terrasplanten die bloeien in mei, juni en juli. Je kan ze planten in een pot of in een bloembak met andere planten. Dianthus houdt van een zonnig tot halfschaduwrijk plekje.


Terrasplanten winterhard

De anjer houdt niet van natte voeten. Ik heb een terras langs de westkant op meter hoogteik ben op zoek naar winterharde plant(en) of haag om over een afstand van meter een groene stook te voorzien met een hoogte van meter. Het maakt niet echt uit wat als het maar sterk is en winterhard en niet te veel onderhoud vraagt (ik denk hier aan herpotten)Wat zou je aanraden. Op zoek naar winterharde tuinplanten? Intratuin heeft de mooiste planten voor je tuin klaarstaan.


Kijk rond en laat je inspireren, op de website of in een van onze winkels. Je vindt altijd wel een winterharde plant die in jouw tuin kan groeien én precies jouw smaak is! Deze terrasplant op stam kun je gemakkelijk combineren met andere terrasplanten op stam, want in tegenstelling tot veel van de eerder beschreven planten staat de azalea graag op een plekje met wat schaduw. Dit komt omdat de azalea van een vochtige ondergrond houdt. Zorg er wel voor dat de grond niet te nat wordt.


Terrasplanten winterhard

Acca sellowiana - Braziliaanse guave. Agapanthus - Kaapse lelie. Verkiest een plaats in volle zon, en bloeit heel de zomer door met opvallende. Afhankelijk van jouw type terras of balkon, hebben wij een paar voorbeelden van balkonplanten en balkonsoorten die goed bij elkaar passen. Daarnaast laten we zien welke terrasplanten en terrassoorten goed samengaan.


Nadine De Pauw, één van de zaakvoerders van Tuinplantencentrum De Pauw in Bornem. Lees hier welke terrasplanten zij aanraadt. Terrasplanten kiezen hoeft gelukkig niet lastig te zijn. Vrijwel alle planten in pot kun je op een terras of balkon zetten. Winterharde planten va € I. Als u ze goed verzorgt zullen ze eindeloos bloeien en geniet u er volgend jaar weer van.


Wij zetten zes populaire terrasplanten en -struiken op een rij. En geven tips om de planten goed te verzorgen. Geef je terras kleur met winterharde planten.


In de winter kan je je terras opfleuren en je bloembakken vullen, maar dan met winterharde planten. Ze lopen geen schade op bij vriesweer en op die manier krijgt je terras volop kleur. Bovendien kan je de winterplanten in het voorjaar gewoon in de tuin overplanten.


Terrasplanten winterhard

Enkele vuistregels Haal de planten niet te vroeg naar binnen. Een goede afharding is belangrijk en koude wordt in het najaar beter verdragen dan in het voorjaar. Bij Fleurdirect bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een uitgebreid assortiment aan buitenplanten en terrasplanten tegen scherpe prijzen. Bekijk het complete aanbod online in de webshop!


De mooiste buitenplanten voor in uw tuin. U kunt terecht in de webshop van Fleurdirect voor een ruim aanbod van buitenplanten en terrasplanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts