vrijdag 8 juni 2018

Werken bij boerenbond

Wij hebben een leuke Baan voor jou! Gezellig team en flexibele werktijden. StepStone biedt de beste vacatures van topwerkgevers. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden.


Nu Werk in duizenden jobaanbiedingen vinden.

Werken bij IJsvogel Retail. Ben jij net zo gek op dieren als wij dat zijn en heb je daarbij ook nog eens groene vingers? Kom dan werken bij de grootste dierenwinkel van Nederland en de beste tuinwinkel van het zuiden. Het is de grootste landbouworganisatie in Vlaanderen en Duitstalig België. Shop alles voor je tuin, buitenleven of klussen direct online of kom langs in een van onze winkels.


Ik moest stoppen met werken bij de boeren bond , wegens mijn school en het halen van mijn diploma en examens. Pets Place Franchise Klik op het plaatje voor een. Volg je een Beroepsopleidende Leerweg (BOL) of Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) opleiding als Verkoopspecialist, Dierverzorger, Groenmedewerker of Ondernemer detailhandel, dan kun je bij ons werken en leren tegelijk.

In onze 1winkels zijn er volop stageplekken beschikbaar. Welke ambities je ook hebt, bij IJsvogel Retail vind je een prettige en informele werkomgeving. Hier werk je elke dag samen met bevlogen professionals aan het beste resultaat. Wij zijn werkzaam in Vlaanderen en Oost-België. Vind werken bij als je nu zoekt.


Onze specialisten adviseren onze klant op gebieden als tuinverzorging, onderhou maar ook gereedschap, werkkleding, seizoensartikelen en nog veel meer. Je verkoopt een breed assortiment waaronder groei en bloei, dierenvoeding, tuingereedschappen en machines, werk - en tuinkleding, maar ook barbecues en tuinmeubelen. Het is dan ook aan te raden om aan te sluiten bij een erkend sociaal secretariaat zoals Acerta. Vergeet niet dat er daarnaast ook nog een arbeidsongevallenverzekering en een BA-verzekering (burgerlijke aansprakelijkheid) moet afgesloten worden en dat men moet aansluiten bij een externe dienst voor preventie en bescherming.


Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Omdat de vacature in korte tijd moest worden ingevuld is de regiomanager bij mij thuis geweest om het sollicitatiegesprek te voeren.


De procedure duurde dag. Dit vond ik wel erg vreemd maar omdat ik per direct op zoek was naar werk ben ik hiermee akkoord gegaan. BoerenBond te mogen werken ! Krijg insider kennis over banen, salarissen, de beste kantoorlocaties en inzichten van de CEO.

Vergelijk de salarissen voor populaire functies en lees meer over de werk -privébalans van het team. Naast de fysieke winkels, kun je bij ons ook online winkelen. Zo werken wij samen aan Expert. Opleidingen, trainingen en workshops. De Academie geeft medewerkers van de aangesloten organisaties in West-Brabant alle ruimte om zich te ontwikkelen en te ontplooien.


Deel je passie met onze experten. Engineering, RD en Innovatie. Je kunt bij ons werken op het hoofdkantoor. Daar richten we ons onder andere op communicatie, de webshop, category management en de inkoop van producten. KARWEI is onderdeel van Intergamma.


Klik hier voor meer informatie en de laatste vacatures en stage mogelijkheden. Wilt u werken in een groene, natuurlijke omgeving waar ieder seizoen iets anders te doen is? Dan kunt u bij één van de vele tuincentra terecht!


Afhankelijk van de omvang van het tuincentrum zijn er vele vacatures die interessant kunnen zijn voor u. Jouw huisdieren zijn altijd welkom in onze dierenwinkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts